Снимки на стена

АГНЕШКИ КОТЛЕТИ С ЧЕСЪН И РОЗМАРИН

НЕОБХОДИМИ СЪСТАВКИ
агнешки котлети - 4 бр.
розмарин - 2 с.л. пресен
чесън - 2 с.л. смачкан
галета - ½ ч.ч.
черен пипер
зехтин -
горчица - 1 с.л. дижонска
сол

ПРИГОТВЯНЕ
Загрейте фурната на 230 градуса. В дълбока купа смесете галетата, чесъна, розмарина, 1 ч.л. сол и черен пипер.
Сипете 2 с.л. зехтин, разбъркайте и оставете настрана. Овкусете агнешките котлетчета със сол и пипер.
След това ги запържете набързо и ги намажете с горчицата. Оваляйте ги в сместа с подправкит и ги запечете в загрятата фурна до готовност.
406 от 1183 снимки
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате.
Можете да се регистрирате ТУК.