Споделени снимки

НАЙ-ВАЖНОТО ЗА КОЛАГЕНА
Тройна спирала на минокиселинните веригиКолагенът е най-важният белтък на човешкият организъм и основен строителен материал на съединителната тъкан. Състоянието на повечето човешки органи, отпорността на болести и продължителността на човешкия живот тясно зависят от качеството на органичния колаген. Той отговаря за състоянието и визията на кожата. В значителна степен от колагенът зависи кога започваме да стареем.

От половин век световната козметология мечтаеше за неинвазивен, трансдермален колаген. За еликсир на младостта. И в началото на новия век го получи от полските учени. Изнамирането на метода за хидратацияна рибения колаген – е едно от най-големите открития на световната козметология и биотехнология. Характерен е само за белтъците в живите организми. Продуктите от разпадането на рибения колаген проникват през междуклетъчното пространство и стимулират фибробластите да увеличат производството на органичен колаген. Нито един друг козметичен препарат в света не притежава тази способност.

НАТУРАЛЕН КОЛАГЕН Q5-26 е нашият флагмански продукт. Представлява воден разтвор (хидрат) на колаген от III вид, изолиран от кожата на сладководни риби. Молекулите на колагена свързват водата и запазвайки през цялото време конструкцията си на тройна спирала, „прескачат” в разтвора. Този готов козметичен продукт няма нищо общо с досега познатите колагенови хидролизати, които всъщност са „пептидна мърша”. Той е жив белтък. Той е революция! Произвежда се от 2004 г. само на гданското крайбрежие и никъде другаде по света.




Днес Натуралният Колаген е призната марка. Отначало го бъркаха с животинските хидролизати, поради което се съмняваха в неговата трансдермалност. Не на всички се харесваше методът на дистрибуция, липсата на медийна реклама, а също и растящата мълва, че това е чудотворен панацеум не само за спиране на сбръчкването, а и на десетки заболявания. Само през първите 5 години на неговата дистрибуция без всякаква медийна реклама бяха купени над 1 милион продукта на COLWAY! Сред жените, особено тези които докосват Натуралния Колаген за първи път – той предизвква еуфорични реакции.

За разлика от всички козметични препарати в света, Натуралният Колаген въздейства върху причините (дефицит на колаген), а не върху резултатите от стареенето на организма. Това е чист колаген, а не някаква няколкопроцентна добавка.

С думата „колаген” днес се злоупотребява в рекламирането на много козметични препарати – използва се абсолютно неоснователно. В света има само една форма на чист, треторазряден, биологично активен, трансдермален колаген, който не трябва да се инжектира, а само да се нанесе на мокра кожа... Това е полският колаген, извлечен от кожите на сладководни риби.

Натуралният Колаген е най-чист белтъчен разтвор (колаген и еластин) с малък примес на млечна киселина и емулгиращо-стабилизиращи субстанции. Не съдържа никакви аромати, оцветители и консерванти. За много хора, чувсвителни към химията в козметичните препарати това е единствената ефикасна алтернатива за предпазване на кожата от неумолимия ход на времето.

Натуралният Колаген е вече продукт-легенда. Ако някъде липсва, това означава че там няма динамичен мениджър, който да организира дистрибуторска мрежа…
13 от 20 снимки
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате.
Можете да се регистрирате ТУК.