Снимки на стена

ПРИЗИВ КЪМ ВСИЧКИ ЯВНИ И ПРИКРИТИ РУСОФИЛИ
загнездили се като болестотворни вируси из виртуалното пространство:
Дорогие товарищи, преди да продължите с преднамерените си русофилски провокации, лъжи и дезинформации , докажете обаче не на думи, а на практика и пред всички, че наистина вярвате в шумно пропагандираните от вас могъщество, доброта и правота на руснаците и Русия, в качеството и привлекателността на руското по следните неопровержими начини:
1. Незабавно обменете валутата си от евро и долари в рубли и ги вложете в руска банка или в друга евразийска.
2. Непременно продайте западния си автомобил и си купете Лада – нова или стара, важното е да е руска кола! А собствениците на камиони (повечето от които са отявлени русофили защото такъв е манталитета и политическата грамотност на тези шофьори) задължително да подкарат руски, демонстративно зарязвайки западните такива!
3. Спрете да купувате западни стоки (алкохол, храни, лекарства, козметика, дрехи, електроника, техника), изхвърлете наличните такива и обзаведете бита си само с руски подобия – най-търсените на световния пазар. Никога повече не обувайте дънки и не близвайте уиски – символите на Враг № 1 на Русия – САЩ.
4. Не слушайте друга музика освен руски частушки и казачоци – най-популярните световни хитове.
5. Откажете се от участие в публични протести, стачки, демонстрации и референдуми защото в Русия такива своеволия са забранени и наказуеми, а вие трябва да постъпвате като руснаци или поне като русофили напиращи за руско гражданство.
6. В никакъв случай не ходете на екскурзии и категорично отказвайте командировки в западни държави (там живеят страшни капиталисти и фашисти – собено в САЩ, Канада, в държавите от ЕС, както и в Турция)
7. Ако някое от децата ви се е установило да учи, работи или да се лекува в западна държава (особено в злостно проклинаните от вас САЩ, Канада или в която и да е страна от ЕС), веднага го препратете в Русия, Северна Корея или където и да е из мечтаната и самоотвержено рекламирана от вас Евразия, като го убедите, че именно там му е мястото.
8. А самите вие без колебание и протакане емигрирайте в Рая, тоест в Русия, Северна Корея или където и да е из мечтаната и прехвалена от вас Евразия. Преселете се масово в Евразийския съюз и така ще засвидетелствате своята фанатична любов към него, ще му направите най-голямата реклама пред цивилизования свят (защото ще сте първите емигрирали там без да им се е наложило да търсят убежище в този самоизолиран трети свят след извършване на престъпления в правовите държави). Така най-накрая ще си осигурите мечтания от вас жизнь без да се налага да се състезавате за някаква си зелена карта.
Демонстрирайки горното, дорогие товарищи, ще докажете на практика и пред всички, че именно това е желаният, мечтан и шумно пропагандиран от вас избор – жизнь в Руския Шенген, в който обратно на Европейския, може да се влезе, но не може да се излезе.
Но докато не направите тези важни и необходими промени, съветвам ви, не засипвайте виртуалното пространство с фалшиви празнословия, грозни злословия и кухи дезинформации. Защото хората отдавна вече знаят какво целят русофилите – национално предателство в полза на Русия - Враг № 1 на България. Това бе причината за тоталното елиминиране на русофили и комуняги от властта чрез вота на народа.
566 от 2359 снимки
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате.
Можете да се регистрирате ТУК.