Снимки на стена

ОМЕГА 3
Здраве всеки ден: естествени, чисти и с доказано качество омега 3

Запознайте се с нашите хранителни добавки Омега 3 - натурално, висококачествено рибено масло, съдържащо омега 3 мастни киселини тип EPA и DHA, които повишават нивата на хидратация на кожата отвътре навън и подпомагат функцията на мозъка и сърдечното здраве.

Защо имаме нужда от омега 3 мастни киселини?

Омега 3 са дълги вериги мастни киселини тип ЕРА и DHA, които се съдържат в мазните риби и във водораслите. Това са много важни елементи и трябва да се набавят с храната, тъй като не се произвеждат от организма. Ползите от омега 3 мастните киселини EPA и DHA за сърдечносъдовата и нервната система, както и техните противовъзпалителни качества са доказани от науката. EPA и DHA предпазват от възпаления, намаляват нивата на триглицеридите и лошия холестерол в кръвта, както и кръвното налягане – все рискови фактори за възникване на сърдечносъдови заболявания. Много от хората изпитват недостиг на омега 3 мастни киселини, тъй като не консумират достатъчно мазна риба (като сьомга и скумрия). Препоръчително е да се яде повече мазна риба или да се взимат добавки, съдържащи EPA и DHA, за да се набавят здравословните омега 3 мастни киселини.

Омега 3 от Wellness на Орифлейм – най-висок стандарт!

5-степенен процес на пречистване, при който се произвежда чист и нетоксичен продукт само от риба със 100% натурален органичен произход
За премахване на всички възможни замърсявания, при производството на нашите Омега 3 прилагаме процес на пречистване по най-високите стандарти в индустрията. Този процес се подлага на проверка от акредитирана лаборатория в Германия два пъти годишно.



Произведено в Европейския съюз
За разлика от много други добавки омега 3 на пазара, нашите се произвеждат в съответствие със стандартите за качеството GMP (Добри производствени практики) на Европейския съюз.



Чист и нетоксичен произход
За производството на нашия продукт се използва улов на малки рибки от свободни популации в Атлантическия океан, които са естествен богат източник на омега 3 мастни киселини EPA и DHA.



Само риба
Нашите капсули са формулирани с рибен желатин, а не с обичайно използвания говежди или свински желатин.



100% естествен продукт
Нашите добавки Омега 3 не съдържат изкуствени оцветители или консерванти.



Сертификат за устойчиво развитие
Горди сме, че нашето рибеното масло е със сертификат за устойчиво развитие от асоциацията „Приятели на морето“ (FOS).
21 от 23 снимки
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате.
Можете да се регистрирате ТУК.