Снимки на стена

Серия Zhenfei

1. Експрес пилинг

Идеално почиства кожата, оставяйки я гладка и сияйна. Подобрява вида на кожата и стимулира обновяването на клетките. Овлажнява, успокоява и омекотява кожата. Проникава дълбоко в слоевете на кожата и я подхранва със целебни екстракти в нужните слоеве и достига оптимално разпределение на веществата в епидермиса. Намалява количеството на фини бръчки и възрастови петна.

Активни съставки:

• Лотос – екстракта от бял лотос от планинските райони на Тян Шан, не само удължава жизнения цикъл на клетките, но също така на молекулярно ниво допринася за почти пълното възстановяване на жизнеспособността им.

• Водорасли – стимулират синтеза на колаген. Това е много необходимо за всяка съединителна тъкан, за да е здрава, от които зависи твърдостта и еластичността на кожата.
• Хиалуроновата киселина - увеличава устойчивостта на тъканите към появата на бръчки.

• Масло от шеа – активизира клетъчния метаболизъм.

• Масло от жожоба - доставя в клетките на кожата витамин Е, като предотвратява стареенето им.

2. Нежно измиващо мляко

Нежно измиване с хидратиращ ефект. Тo оставя страхотно чувство на комфорт и еластичност. Млякото за почистване Zhenfei нежно отстранява грима и другите замърсявания от кожата, осигурява нежна грижа за нея всеки ден. Млякото стимулира естествения процес на подновяване на кожата, повишава нивото на влагата, прави кожата мека и еластична. Формулата на измиващото мляко прониква дълбоко в слоевете на кожата, доставя им целебни екстракти и допринася за оптималното им разпределяне в епидермиса.

3. Наситен овлажняващ крем

Богатият и наситен крем възстановява максимално хидробаланса, помага кожата да остане гладка и хидратирана, изглажда бръчките и стимулира регенерацията на клетките. Предпазва от вредните въздействия на околната среда, създава усещане за комфорт. Прониква дълбоко в слоевете на кожата и оптимално разпределя активните вещества.

4. Интензивен крем-грижа

Интензивно хидратира кожата, подобрява микроциркулацията, стимулира естественото производство на колаген, намалява появата на дълбоки бръчки по лицето и прави кожата по-еластична, връща на зрялата кожа блясъка на младостта. Прониква дълбоко в слоевете на кожата и оптимално разпределя активните вещества.

5.Крем-гел за очи против бръчки

Деликатната и приятна консистенция на крем-гела внимателно се грижи за чувствителната кожа около очите. Осигурява дълбокото подхранване на кожата и възстановява нейната структура, активира клетъчните процеси. В резултат на редовната му употреба се изглаждат бръчките, кожата придобива блясък и здрав вид.

Приложение:
С нежни движения нанасяйте върху кожата около очите, без да масажирате. За по-добър ефект използвайте сутрин и вечер. Препоръчва се за ползване от 35 годишна възраст.

6. Стягащ околоочен крем

Освежаващата и нежна консистенция на крем-гела, му позволява незабавно да се абсорбира, насища кожата с влага, облекчава напрежението, намалява подуването на клепачите, премахва тъмните кръгове и "торбички" под очите. Редовното му прилагане води до възстановяване на еластичността и естествения блясък на кожата около очите.

7.Подмладяваща енергийна емулсия

Еластична, нежна, свежа и млада кожа - резултат от иновативната формула против стареене на енергийната емулсия. Намалява напрежението, освежава и изглажда кожата. Предпазва я от вредните въздействия на околната среда. Възвръща тонуса и енергията на кожата. Благодарение на уникалната си формула емулсията прониква дълбоко в слоевете на кожата, ефективно разпределяйки активните вещества в епидермиса.

Нанасяйте сутрин и/или вечер на добре почистена кожа на лицето и шията като основа под крем. Може да се използва самостоятелно или в комбинация с активния крем от серията 203040. Препоръчва се за ползване от 35 годишна възраст
11 от 12 снимки
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате.
Можете да се регистрирате ТУК.