Снимки на стена

AquaSource Муун Баланс - 60 капсули
ID: 149
AquaSource Муун Баланс
Подпомага доброто общо състояние на жената по време на прехода в нейния живот.
Уникалната комбинация от билки и хранителни вещества в AquaSource Муун Баланс е така съчетана, че в максимална степен да подпомогне поддържането на добро общо състояние и жизненост, когато в определена възраст нивата на хормоните варират. За максимално усвояване на съставките са добавени храносмилателни ензими. Ефектите от продукта са подсилени с нашата Суперхрана* AquaSource водорасли.

Уникалната комбинация от билки и хранителни вещества в AquaSource Муун Баланс е така съчетана, че в максимална степен да подпомогне поддържането на добро общо състояние и жизненост през преходния период.

Пфафия (Сума) - вид лоза, растяща в района на южноамериканските тропически гори. Често наричана „бразилски жен-шен”, пфафията е адаптогенна билка, което означава, че подпомага приспособяването на организма към промените.

Мексикански сладък картоф - диворастящ, открит в Мексико от японски учени през 1936 г. Смята се, че подпомага поддържането на теглото и храносмилането, и подкрепя имунната система.

Донг куай - използвана в Китай от хилядолетия. Известна също като „женски жен-шен” заради адаптогенните си свойства. Може да подпомогне здравето на женските органи, поддържайки движението на кислород в кръвта.

Мака - друга адаптогенна билка, която може да подпомогне приспособяването на организма към настъпващите промени по време на този период в живота на жената.

Астрагал - азиатска билка, която подпомага защитните сили на организма като поддържа имунната система здрава.

Атриплекс (солен храст) - някои симптоми по време на тези промени могат да се дължат на нестабилните нива на кръвната захар. Атриплексът е богат на хром, който може да допринесе за естествено регулиране на инсулиновите нива.

Лигнани – съдържат се в някои растителни храни, като лененото семе и могат да окажат полезно въздействие върху жените в менопауза.

Органична ацерола – осигурява витамин С в изключително лесноусвоима форма. Той е необходим за производството на колаген – протеин, подпомагащ поддържането на мека и еластична кожа. Важен е и за здравето на сърдечно-съдовата система.

AquaSource водорасли – нашата суперхрана* осигурява широк спектър хранителни вещества в лесноусвоима форма.

Основни предимства:

• Подпомага доброто общо състояние на жената по време на естествените процеси на промени в нейния живот.

• Съдържа витамини В12, С и Е в подкрепа на костите, имунната и нервната системи, а също и за намаляване на умората.

• Без глутен, зърнени храни, жито, лактоза.

• Без добавена захар, консерванти, изкуствени оцветители или мая.

Здравни твърдения, одобрени от Европейския орган за безопаснот на храните (ЕОБХ):

Витамин С – за нормалното образуване на колаген в кожата, костите и хрущяла.

Витамините С и В12 - допринасят за намаляване на умората и изтощението и за нормалното функциониране на нервната и имунната системи.

Витамин С и Е – за предпазване на клетките от оксидативен стрес.

Данни за алергени:
Не съдържа алергени според Регламент (ЕС) № 1169/2011 за предоставянето на информация за храните на потребителите.
10 от 1873 снимки
Kristina Kozareva
АкваСорс предлага не само здраве, а и възможност за свой бизнес, или да имате допълнителен доход.
17:03:43 | 22-03-21
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате.
Можете да се регистрирате ТУК.