Снимки на стена

ПРИВЕТ и поздрави от мен Тодор.
Бих желал с твое разрешение да споделя една много ценна информация свързана със здравето на човека.
Разгледай,прочети,може да бъде полезна за теб или на други твои приятели.
Продукта е свързан с хилядолетната история на китайското здравеопазване. Компанията се казва НОВА ЕРА. Фирмата произвеждаща продуктите е държавна китайска компания и е клон на министерството на отбраната на Китай.Всичко можеш да прочетеш в сайта.Това е пълноценна клетъчна храна която има 268 съставки необходими на човека събрани на едно място с големина ТРИ нанометра всяка прашинка.Ето това е най важната разлика между биологичните активни добавки /БАД/ и боровия прашец и екстракта от бамбук за пълноценно клетъчно хранене.
Основните продукти са два:
Първият продукт е боров прашец /който е направен в две разновидности / на таблетки и във вид на прах сашета както кафето три в едно.Боровият прашец храни клетката.Цена 40 лева и стига за един месец.
Вторият основен продукт е ЕКСТРАКТ от бамбук за здраве който чисти клетката и създава алкална среда в организма.цена 84 лева и стига за два месеца пие се два пъти по малко.
Тези продукти действат пряко и директно на клетъчно ниво.Обикновено добавките се произвеждат с големина 21-26 нанометра ,а отвора на клетъчната мембрана чрез който тя се храни е 6 нанометра и тези БАД / биологично активни добавки /не могат да влязат и да действат директно на клетката.
А продуктите боров прашец и бамбука за здравето са големи 3 нанометра и свободно влизат в клетката през клетъчната мембрана и действат директно на клетъчно ниво захранват клетката и така лекуват.Затова и имаме толкова бързи невероятни резултати .
В сайта има ПРОГРАМА ДОКТОР НА САМИЯ СЕБЕ СИ и са описани 26 най често срещани болести и схеми как да се приемат продуктите . Относно практическото получаване и ползване на продукта става като си поръчаш продукт чрез мен и когато пристигне при теб чрез куриерска фирма го заплащаш.
Вторият начин е бизнес, правиш регистрация чрез мен и ставаш здравен консултант и партньор на фирма НОВА ЕРА и получаваш китайска пенсия.КОЙ В БЪЛГАРИЯ ПОЛУЧАВА КИТАЙСКА ПЕНСИЯ?
Ползите от продукта са огромни ,а практическите резултати са невероятни особено сега по време на пандемията с корона вируса и всички видове болести.
.Едно допълнение.Военните от китайската армия и космонавтите пият тези продукти..Пийте боров прашец и само след 10-12 дни ми пишете. .Гарантирам ви .Мислете за вашите близки
Вземете своето здраве в свойте ръце чрез профилактика ,а не когато стане късно имате ли нужда от още информация пишете ми или позвънете да ви регистрирам .
Това е сайта на фирмата http://newera-bulgaria.blogspot.com
мои резултати https://www.youtube.com/watch?v=nHp0pOy0g68
моята фейсбук страница https://www.facebook.com/ZdravesNOVAERA
https://www.youtube.com/watch?v=b14ODupohqg как действа боровия прашец и бамбука на организма
за контакт Тодор Георгиев E- togeo@abv.bg тел.0877191335
Добре дошли в екипа на Нова ера .
БЛАГОДАРЯ ЗА ВНИМАНИЕТО И ВИ ЖЕЛАЯ КРЕПКО ЗДРАВЕ.
5 от 17 снимки
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате.
Можете да се регистрирате ТУК.