Снимки на стена

Информация за New Era
.
Здравейте Бих желал с ваше разрешение да споделя една невероятна информация
Започна нещо ново в България, а чрез нас и в цяла Европа, което има реален потенциал да промени човешката история! Става въпрос за държавен проект, Държавна корпорация с единственият природен продукт удостоен с Приз за цялостен принос в развитието на човечеството.
New Era (Нова Ера) е китайска държавна корпорация, създадена през 1995г. по указ на министър-председателя на Китай като част от военно промишления комплекс в Китай. Тя е единствената държавна корпорация в света за директни продажби и е с най-висока степен на надеждност - ААА в Китай. Такава степен имат САМО китайската национална банка и китайската петролна компания.
Нова Ера притежава международна награда „ЗА ЦЯЛОСТЕН ПРИНОС В РАЗВИТИЕТО НА ЧОВЕЧЕСТВОТО“. Такава награда имат само 6 продукта в света. Това са ел. крушка, парният локомотив, телефона, самолета, противозачатъчните средства и КИТАЙСКИЯТ БОРОВ ПРАШЕЦ, предлаган от Нова ера.
Боровия прашец е природна хранителна добавка. Тя е едновременно клетъчна здравословна храна и естествено лекарство с над 260 биологично активни съставки, като аминокиселини, витамини, ензими и коензими, флавоноиди и много други. Това е прашец от маслен и масонски бор, които се намират около езерото Qiandao (Куиндао) с 1078 острова, до град Янтай в Китай. (95% от цялото количество на земята се намира там)
Когато учените открили свойствата на боровия прашец го засекретили във военнопромишления комплекс и тогава е можело да се консумира само от китайската армия, китайските астронавти, олимпийци и от най-висшата държавна власт, започвайки от американските президенти Рейгън и Буш и други. След години проучвания, установяват че ще има ресурс и за останалите хора на земята. През 2011г. започва международното развитие на този проект извън Китай. През 2013г. е открито представителство в Русия, а на 10 юни 2017г. е открито представителство в България за цяла Европа.
И другия основен продукт на компанията е Бамбука на здравето. Свойството на бамбука е да регулира липидите и да разрежда кръвта, като създава среда, в която не може да се развиват бактерии. Бамбука на здравето играе и ролята на хемоглобин и изчиства човешкия организъм, а боровия прашец го храни на клетъчно ниво.
Освен тези два основни продукта, съществуват още над 300 продукта, произведени от корпорация Нова Ера. Продуктите за здраве са включени в лекарския справочник на Русия и все повече лекари и медици ги използват в практиката си, както и в България!
Вече над 20 години, милиони хора консумират продуктите на Нова Ера за превенция на здравето. В компанията има създадена програма „ДОКТОР НА СЕБЕ СИ“, помогнала на милиони хора да възстановят своето здраве и да излекуват множество болести (като започнем от високо кръвно и холестерол, сърдечно-съдови заболявания, заболявания на стомашно-чревния тракт (киселини,язва,колит), заболявания на черния дроб, простатит, мигрена, диабет, подагра, артрит, ревматизъм, хемороиди, запек, хронични настинки, хроничен бронхит (астма и пневмония), женски болести, заболявания на кожата (псориазис), акне, камъни в бъбреците и жлъчката, анемия, най-различни онкологии и много други) благодарение на природните продукти на Нова Ера! Благодарение на НАНО технологията на производство, размерът на молекулите на продуктите е 3 нанометра, (а на междуклетъчното разстояние в човека е 6-7), тези продукти се усвояват напълно и започват действието си мигновенно.
Продуктите отговарят на стандартите, установени от Световната здравна организация и Организацията на обединените нации по прехрана и земеделие. Вече имаме хиляди потвърждения, че тези продукти нямат никакви странични ефекти и са най-добрите продукти за Вашето здраве. Продуктите са регистрирани в агенцията по безопасност на храните и в България.
Здравните продукти под марката "Guozhen" (в превод „Държавно съкровище“) получиха титлата "Здравословни продукти, специално създадени за космонавтите на Китай". Марката "Guozhen" е единствената марка, която е получила такова заглавие в индустрията за здравни продукти в Китай. Корпорацията е подкрепена и спонсорирана съвместно с: - Министерството на отбраната на Китай, - Министерство на външните работи на КНР, Министерството на космическата индустрия на Китайската народна република,
- Министерството на здравеопазването на Китай, - Министерство на спорта на КНР.
Кратко видео за производството на Нова ера - https://www.youtube.com/watch?v=Iv7LNbWJiRs

Имате възможност да станете партньор в компанията и да вземате продуктите с до 68% отстъпка.
Мото на New Era Health Industry Group Ltd. е: „Стани здрав и успешен и помагай на другите да станат здрави и успешни“
Здравето – перспективна индустрия, Екипът – щастливо семейство, Бизнесът – голяма сцена за развитие.
За подробна информация и въпроси относно
Сайта е: http://newera-bulgaria.blogspot.com
3 от 17 снимки
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате.
Можете да се регистрирате ТУК.