Основата на салатата може да бъде такава, каквато на вас ви харесва. Можете да използвате най-обикновена руска салата, а защо не и специална рибна с майонеза?!
Как се оформят люляците?
Сварете 8 яйца. Обелете ги и отделете жълтъците от белтъците. Настържете жълтъците и поръсете с тях салатата. Отстрани можете да поръсите с настърган кашкавал.
Идва ред на белтъците. Настържете ги на едро ренде. За да получите наситен лилав цвят, потопете някои от белтъците в сок от цвекло. Подредете ги, както е показано на снимката. И украсете с клончета магданоз.
Как се оформят люляците?
Сварете 8 яйца. Обелете ги и отделете жълтъците от белтъците. Настържете жълтъците и поръсете с тях салатата. Отстрани можете да поръсите с настърган кашкавал.
Идва ред на белтъците. Настържете ги на едро ренде. За да получите наситен лилав цвят, потопете някои от белтъците в сок от цвекло. Подредете ги, както е показано на снимката. И украсете с клончета магданоз.
Можете да се регистрирате ТУК.