Снимки на стена

Изискана дама ли сте: 7 знака, които доказват, че сте перфектната жена
Често ли сте център на внимание? Хората обичат ли да общуват с вас? Ако разпознавате себе си сред изброените по-долу знаци, тогава няма никакво съмнение – вие сте просто перфектната жена!
Вие сте мили и се държите дружелюбно дори към завистливите хо
Перфектната жена винаги е любезна и учтива, дори към токсичните хора, които и ясно показват своята неприязън. И правилно! Защо да падате до нивото на такива хора? Трябва да сте над него!
Вие изглеждате безупречно в ежедневието
Визитната картичка на шикозната жена е нейният външен вид. Такава дама винаги ще направи впечатление, защото дори в забързаното ежедневие тя винаги е облечена подходящо и елегантно, умее правилно да подбира своите аксесоари.
Вие знаете как да цензурирате възмущението си
Перфектната жена е тази, която знае как да се държи и да говори красиво. Върхът на ерудицията е да изразявате емоциите си с помощта на красноречие, а не с помощта на ругатни. Разбира се, думите пак могат да „удрят точно в целта“, но изисканата дама никога няма да си позволи нито вулгарно поведение, нито вулгарен език, нито вулгарно облекло.
Вашата стойка е изправена
Правилната стойка е признак на аристократични маниери. Едно луксозна жена винаги е с изправени рамене, вдигната глава и лека походка. Тя държи гърба си изправен и никога не си позволява да се прегърби – и точно това привлича вниманието на мъжете и предизвиква възхищението им.
Знаете как да контролирате чувствата си
Луксозната дама е напълно способна да се контролира и да контролира собствените си емоции. Никой никога няма да я види в лошо настроение. Трудно е я ядосваш, не повишава тон и винаги държи на собственото си достойнство.
Луксозната жена използва парфюм умерено
За съжаление, има жени, които вярват, че колкото повече парфюм изсипят върху себе си, толкова по-добре. Всъщност една изискана жена никога няма да прекалява с парфюма, а ще нанесе само няколко капки от любимия си аромат.
Изисканата дама е винаги изискана
Тя знае цената си и е уверена. Тя знае как да се държи във всяко общество и как да действа правилно в дадена ситуация, така че да не й се случват инциденти.
961 от 1113 снимки
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате.
Можете да се регистрирате ТУК.