Снимки на стена

Според зодията: Как да определите дали един мъж е хлътнал до ушите по вас
Happy-Woman
Дали един мъж е хлътнал до ушите по вас
Как да определите дали един мъж е хлътнал до ушите по вас? .

Когато един Овен е хлътнал до ушите
Детето Рак: Особености на неговия характер и възпитание
Овенът обича да печели и го прави показно. Така че ще бъде много лесно да разберете дали мъж Овен ви харесва – той ще ви преследва страстно и откровено.Но, бъдете внимателни, защото Овните са влюбчиви, тоест могат да станат „жертва“ на внезапни, светкавични и силни привличания, които изчезват в рамките на няколко седмици. Ако принадлежите към знака Везни, Лъв или Водолей, мъжът Овен ще ви хареса повече от останалите знаци.

Когато един Телец е хлътнал до ушите
Флиртът с мъж Телец може да се превърне в сериозна история, знаете ли? Става дума за един много романтичен джентълмен, който обича стабилните връзки. Въпреки че мъжът Телец обожава опиянението от новата връзка, може да не успеете да разберете веднага дали той ви харесва. Наблюдението и търпението ще ви помогнат. ако ви харесва, той няма да покаже веднага. Стъпка по стъпка, вечеря по вечеря. Астрологически подходящи за Телеца са дамите Скорпион, Дева или Рак.

Когато мъж Близнаци е хлътнал до ушите
„Дешифрирането“ на намеренията на Близнаците е доста трудно. Хиляди съмнения, които ще се промъкнат в ума и сърцето ви. Близнаците обичат да играят, но също така обичат и да говорят. И там винаги можете да ги „хванете“. Ще разберете, че мъжът Близнаци ви харесва, ако говори много за себе си пред вас!

Когато един Рак е хлътнал до ушите
Мъжът Рак е сладък, романтичен, чувствителен (много лесно може да бъде наранен) и … докачлив. Въпреки това, ще разберете дали той ви харесва в момента, в който ви запознае със семейството си.Той ще ви запознае с майка си (предимно), с баща си, братята и сестрите, ще ви покаже своето куче, котка и дори приятелите от детството. „Господин една напред, две назад“ ще ви хареса особено, ако сте зодия Телец или Риби.

Когато един Лъв е хлътнал до ушите
Мъжът Лъв винаги иска да е главният герой. И той е наистина вълнуващ знак: лоялен, царствен, щедър, честен, но в същото време и доста егоистичен. В мъжкия си вариант тази зодия е страшно мързелива!Лъвът няма да ви преследва, а ще дебне – както правят всички котки. Ще се опита да ви привлече вниманието и ако започне да ви хвали, да знаете, че е лапнал здраво по вас. Особено ако принадлежите към зодиите Овен или Везни.

Когато мъж Дева е хлътнал до ушите
Обичате ли сарказма? Харесвате ли сложни неща? Не е лесно да пробиеш черупката и да достигнеш сърцето на мъж Дева и още по-трудно да разбереш дали те харесва или не. Всъщност, мъжът Дева е лудо привлечен от интелигентността на другите, която трябва да бъде равна на неговата собствена. И ако ви харесва, той ще ви го каже. Ето защо, не търсете езотерични или „съдбовни“ знаци, ако си имате работа с господин Дева: това, което той ви казва, е това, което чувства. Знаците Телец и Козирог са отлично съвместими с Дева.

Когато мъж Везни е хлътнал до ушите
Ако се познавате и прекарвате време в компанията един на друг, може да изглежда, че мъжът Везни харесва почти всички. Но, всъщност, Везните обичат да бъдат обожавани, а също и да се влюбват. И са страшно галантни. Джентълмени отвсякъде! Той ще ви уведоми, че ви харесва по стандартния начин, тоест с помощта на традиционно романтични жестове. Покана за вечеря, цветя, свещи, любима песен. Връзката ще е особено силна, ако сте Телец или Водолей.

Когато един Скорпион е хлътнал до ушите
Веднага ще разберете, че той ви харесва. Защото мъжът Скорпион се движи преди всичко от желанието си. Той се вглежда дълбоко в очите ви, хвърля ви горещи погледи, които не могат да се тълкуват по друг начин. Най-вероятно той ще се опита да докосне ръката или крака ви под масата. Или пък посред нощ Скорпионът ще ви изпрати възбуждащи съобщения. Флирт на макс. Ако сте Телец, вие определено сте неговата еротична мечта.

Когато един Стрелец е хлътнал до ушите
Мъжът Стрелец е общителен, атлетичен и страхотен приятел. Как тогава да разберете, че с него имате нещо повече от приятелство? Ако той ви покани в негова компания, значи ви харесва и иска да ви въвлече в хилядите си приключения. Ще бъде голяма любов, ако сте Близнаци или Лъв.

Когато един Козирог е хлътнал до ушите
На първите срещи мъжът Козирог прилича на тромав мечок. Външно е мрачен и мълчалив, но вътрешно изгаря от желание да говори с вас и да ви покаже душата си. Той може да ви изненада и да ви уведоми, че ви харесва със съобщение (или писмо – той обича да пише писма).Козирогът ще ви хареса особено много, ако сте Риби, Рак или Скорпион.

Когато един Водолей е хлътнал до ушите
Ако ви се е обадил и да е казал нещо лудо и напълно ирационално, сто процента е хлътнал по вас. Мъжът Водолей е непредсказуем, никак не е лесно да разберете дали ви харесва или въобще му отърва ситуацията като цяло. Може да получите изневиделица покана за неочаквано място – знак, че сте привлечени от него, заинтригували сте го и той иска да ви опознае по-добре. Всичко ще се получи перфектно, ако сте Овен, Везни или Телец.

Когато мъж Риби е хлътнал до ушите
Смъртните грехове на зодиите: Какво трябва да променим в себе си, ако искаме добър живот
Сладък, срамежлив, чувствителен и малко жертвен мъж Можете да разберете дали той ви харесва, когато започне да ви се отваря, може би дори е малко педантичен за някои неща. Ще хвърля миловидни погледи и ще прави малки романтични жестове – хващане на ръката ви в киното или изпращане на снимка с романтичен залез. Мъжът Рак е очарован от жените, родени под знака на Телец, Козирог, Скорпион и Дева. Към тях изпитва безумно физическо влечение.
401 от 1103 снимки
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате.
Можете да се регистрирате ТУК.