Снимки на стена

Отец Радослав прави чудеса с болни от рак!
И не само. Аз лично се срещнах с неговата искренна молитва, всеотдайност и безпримерна сърдечност. А доктор Радостина Симеонова след дълго боледуване само с два хомеопатични продукта ми върна радостта от живота. Поклон!!!
Отец Радослав Паскалев е един от тримата най-достойни хора в Пловдив. За първи път в града бяха раздадени призове за доброта. 9-годишният Коста, болен от рак и помогнал на друго дете, и д-р Радостина Симеонова, която дава шанс на слепи да станат рехабилитори, са другите добротворци.
Отец Радослав служи в храм "Св.Св. Козма и Дамян" в район "Тракия". Дава утеха на онкоболни, вдъхва им вяра, стои до леглото им. Всяка неделя следобед служи за здравето им. Молитвите му се чуват надалеч и стават чудеса, разказват хора, които го познават. Духовникът е верен приятел и на Сдружение "Майки срещу дрогата". През септември на погребение на момиче той извършил опелото безплатно. На гробището имало и други надрусани деца. Отец Радослав вървял по канона, но в един момент го изоставил. Казал им такива думи, че всички настръхнали.
Чудото е там, където има вяра. Всеки един човек, който е изпитал изцерителното въздействие на молитвата, усещайки това, го нарича чудо. Не искам да звуча като свръхестествен човек. Единственото нещо, което правя, е да се опитам да подтикна хората, да потърсят със сърцето си непроменения Христос във все по-променящия се свят.
На 22 ноември празнуват Света Богородица скоропослушница и Света Матрона Московска. За приятелите от град Пловдив имам покана- в параклиса Свети Козма и Дамян, в жк Тракия, където се съхраняват двете чудотворни икони ще има служба и курбан за здраве. Заповядайте. А ето как помагат иконите:
Към иконатана Света Богородица Скоропослушница прибягваме с молба за изцеление на недъзи, както душевни, така и физически - загуба на зрение, слепота. С молитва към нея се прибягва в различни случаи от живота: при екстремни събития, когато човек попада във внезапна беда, когато е нужна бърза и действена помощ на Майката-Застъпница в Нейната молитва към Сина.
Искрената молитва пред иконата на блаженната Матрона Московска ще ви защити от всички нежелани събития във вашия живот. Тя ще ви защити от болести, от нападките на недробожелатели. Няма човек, който се е помолил искренно за помощ, и да не я получил.
149 от 297 снимки
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате.
Можете да се регистрирате ТУК.