Снимки на стена

Детоксикация с пластири
Странно как в живота ни се промъкна тази дума- детоксикация. И все по-отчетливо оттеква в речта ни.Оказва се, че живеем, тровейки се. И че, за да продължим да живеем, е нужно да се детоксикираме…
Светът днес е друг -химичен и анаболен, ксенобиотичен и опасен. Ние всички живеем в силно токсична среда и това рязко се отразява на здравето и живота ни. Храната с която се храним, въздуха който дишаме, козметиката която използваме, включително препаратите които употребяваме ежедневно в дома си , в по голямата си част съдържат токсични вещества. Много от тях не могат да бъдат преработени от тялото, нито изхвърлени и се натрупват в организма ни. Това е причината хората често да чувстват умора, имунната система да отслабва, да се увеличава броя на различните заболявания.
Консерванти, химикали, оцветители, набухватели, изкуствени подсладители и много други вещества, които се използват в хранителната индустрия, са само част от отровите, които консумираме, без дори да се замислим. Ние не бихме могли изцяло да избегнем средата в която живеем, затова се нуждаем от алтернативни методи, защитаващи ни от вредните влияния на околната среда и начина на живот. Специалистите са на мнение, че всички хора се нуждаят от периодична детоксикация, която представлява вътрешното и външно прочистване на организма. Най-подходящо е това да се прави през пролетта и есента, когато има повече свежи плодове и зеленчуци. В борбата с токсините tianDe предлага ефикасно средство -Детоксикационен пластир „Master herb”.

Пластирът „Master herb“ е създаден по каноните на традиционната китайска медицина. Той извежда шлаката от организма ни, посредством въшно прилагане върху точките на отделните органи, които са разположени по стъпалото на човек. Кожата е най-мощният отделителен орган. Когато органите ни не могат да се справят с шлаката, те опират до помощта на кожата – чрез потните и мастните жлези се извеждат токсини от тялото (излишък от соли, киселини и др.). Състоянието на кожата е огледален образ на състоянието на нашият организъм. Вътрешната интоксикация често се показва под формата на акне, алергии, зачервявания, дерматити, пожълтяване на кожата, отпусналост, преждевременни бръчки и др. За нарушаване на отделителните функции говори ниското потоотделяне при повишено натоварване. Това също е сериозна предпоставка, която осуетява нормалното отделяне на токсини.
Основното предназначение на пластира е пречистване на кръвта и лимфата. Пластирът осъществява процес на извличане на токсини и шлаки чрез стъпалата на краката, излишната вода от организма и допринася за елиминиране и предотвратяване на различни заболявания или тумори.
Според традиционната китайска медицина на стъпалата ни са разположени повече от 60 активни точки и рефлексни зони, свързани с много вътрешни орани. Чрез рефлекторните зони на стъпалата, пластира започва постепенно да извлича натрупаните в тялото ни токсини. Редовното използване на пластира помага за активното извличане на токсините от организма, спомага за активиране на крвообръщението, регулира действието на жлезите с вътрешна секреция, помага за почистването на кожата, премахва пигментацията на кожата.
Благодарение на извличането на шлаките, се премахва дискомфорта в долната част на гърба, раменете, коленете и краката. Използването на пластирите подобрява качеството на съня и премахва безсънието, подобрява паметта, повишава концентрацията.
След пречистване с пластирите, се подобрява и дейността на жлъчния мехур, стомаха, тънкото и дебелото черво, пикочния мехур. Премахва се отпаднолостта, укрепва черния дроб. Продуктът е подходящ за хора с :
- Ревматични болести,
- Нарушения в нервната система,
- Наднормено тегло,
- Пушачи или алкохолно зависими,
- Смущения в нервната система,
- Страдащи от запек,
- Алергични състояния,
- Смущения в кръвното налягане
- Висока температура и др.
Пластирът има уникален състав: хитозан, турмалин, агарик бразилски (или блазей) –гъба, която е обявена за най-ефикасната гъба за лечение на ракови заболявания, дори и при метастази.
Турмалин – разпределя инфрачервени лъчи и отрицателни йони, отваря порите, стимулира кръвообръщението, премахва токсините. Магнитната радиация, излъчвана от турмалина активира обмяната на веществата. А инфрачервената радиация спомага за бързото отстраняване на токсини от цялото тяло, комплексно лечение на болка, отоци.
Хитозан – има абсорбираща способност, поглъща токсични вещества. Хитозанът може да поеме мазнини, активни радикали, тежки метали. Той се използва и за зарастване на рани.
Агарик бразилски/ блазей/ – е гъба, открита през 1965 г. от американския миколог Мюрил. В гъбата са открити огромен биологичен и лечебен потенциал, както срещу стареенето, така и срещу тежките форми на рак. Екстрактът й се използва от американците и срещу СПИН. На конгреса по микология и фунготерапия, проведен в Ню Йорк през 2006 г., агарик бразилски (или блазей) е обявена за най-ефикасната гъба за лечение на ракови заболявания, дори и при метастази. В Япония, Бразилия, Мексико, САЩ, Китай и др. е добре позната.
Агарик блазей расте в затънтените влажни гори на Бразилия. В малките селца на провинцията Ботукату, недалеч от Сау Пауло, хората я познават отдавна. Приемайки я постоянно и като храна, и като природен лек, се установява, че клетките на организма се делят със забележително по-малка скорост, отколкото при останалите човешки организми, което означава, че процесът на стареенето многократно се забавя. Изследваните и наблюдавани там столетници предизвиквали удивление със своята бодрост, работоспособност и пълна активност.Гъбата е наричана божествена, гъба на Бога, гъба на живота и дълголетието, безценната гъба на ацтеките, златния ацтекски ключ към вечната младост, гъбата чудо и пр. В културата и традициите на древните ацтеки тя е издигната в култ. Известна била като слънчевата гъба, гъбата сензация, безценната.
Твърде интересно е, че когато агарик блазей се приема след химиотерапия или лъчелечение при тежките форми на ракови заболявания, както и при метастази, тя много бързо възстановява дробовете и вътрешните органи, доведени до почти пълно разрушение. А прилагането й срещу процесите на стареене е безценно.
Слънчевата гъба съдържа много витамини, минерали, както и полизахариди. В нейния екстракт те са високо концентрирани. Помагат за силно укрепване на имунната система. Унищожават раковите клетки, както и вирусите, бактериите, изчистват организма от токсини, стимулират образуването на интерферон и интерлевкин, които не позволяват образуването на ракови клетки. Спира се растежът и на туморите, както се стимулира и смяната на кръвта по естествен път. Използва се за лечение на рак на гърдата и черния дроб, хепатит В и С, при ракови случаи, които не подлежат на операция, дори при метастази, стабилизира и укрепва организма. Прилага се като съпътстващо лечение на левкемия, рак на простатата, мозъка, както и за лекуване на алергии, гастрит, диабет, хипертония, стенокардия и др.

Евкалипт –има дезифекционно и противовъзпалително действие. Листата му съдържат танини /6 %/, смоли, органични киселини.
Дървесен и бамбуков оцет – получава се от дъбов сок, жълт бамбук, вишна. Има бърз лечебен ефект, регулира дейността на вътрешните органи.
Пластирът трябва да се прилага в областта на рефлексните точки на стъпалата, както и на раменете, шията, лактите. Има добро действие при премахване на отоци.

Един курс трае 15 дни, а след това ако е необходимо могат да се слагат 2-3 пластира на седмица.Две седмици по-късно курсът може да се повтори. При остри вирусни или респираторни заболявания, курсът е от 1 до 7 дена. За профилактика – е нужно 2 пъти годината поставянето на 15 пластира.
За някои хора е достатъчен един курс на профилактика, но има хора, които и след 3-4-ия курс, откриват по използваните пластири голямо количество тъмни петна и лепкава течност.Това зависи от възрастта на човека, здравния му статус, имунитета, начина на живот и здравния статус.Отличително качество на този вид пречистване на тялото, неговата яснота-може да гледате процеса на премахване на токсините!
По време на прочистващия курс е препоръчително пиенето на поне 2 литра вода на ден.
178 от 178 снимки
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате.
Можете да се регистрирате ТУК.