Снимки на стена

"Ферари" показа първия тест на Фетел
През уикенда Себастиан Фетел за първи път седна в болид на "Ферари" и направи първия си тест на пистата "Фиорано" в Италия, а във вторник отборът публикува и видео от събитието. Така подготовката на четирикратния световен шампион за следващия сезон официално започна.
Германецът се е срещнал с новия председател на Ферари Серджо Маркионе и новия шеф на тима Маурицио Аривабене, а във фабриката Себастиан се е запознал и с различни инженери, включително Джеймс Алисън, с когото са анализирали информацията, събрана на пистата в събота и неделя.
В събота той завъртя почти 100 обиколки на пистата "Фиорано" - място, където е бил преди много години като запалянко с надеждата да види своя идол Михаел Шумахер.
Освен работа на трасето с F2012 Фетел отделил време и на тренировка в симулатора на отбора във F14 T.
"Беше фантастично да дойда тук. Имах възможността да карам колата и да се запозная с екипа, което беше уникално преживяване. Не съм свикнал да нося червено, а тук всичко и всички са в този цвят. Доста е специално", каза Фетел.
"Носят се много митове и легенди за "Ферари и за това какво е чувството да управляваш червена кола. Сега мога да ги потвърдя, не се просто истории", допълни Себастиан.
http://www.tvevropa.com/bg/news/sport/view/104236
8 от 70 снимки
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате.
Можете да се регистрирате ТУК.