"Обичай я, момче.
Повече от всяка друга я обичай. Не я пренебрегвай, не я лъжи, не си играй с нея, не я наранявай.
Малко са момичетата като нея - всеотдайни, искрени, обичащи въпреки всичко, истински.
Дръж я здраво момче. Рядка птица е. Съкровище е и всеки познавач би я поискал. Откроява се от тълпата, защото е себе си, а в днешно време това е рядко качество.
Не я вълнуват пари. Радват я малките неща.
Ще подскача от щастие като дете, ако я заведеш на красиво място по залез слънце. Ще се залива от смях, докато яде захарен памук и е намацана от глава до пети. Няма да хленчи, когато завали и дъждът развали прическата й, а ще подскача из локвите и весело ще припява. Ще те мацне с шоколад по носа и с усмивката си ще те заслепи дотолкова, че няма да си способен да й се ядосаш. Ще кръстосва апартамента ти боса, навлякла ризата ти и ще опита да ти направи закуска, въпреки че си няма идея кое къде стои в кухнята ти. Ще се метне на врата ти радостна, че си и подарил букет полски цветя.
Ще те научи да мечтаеш. Ще те накара да виждаш всичките хиляди чудеса всеки ден и да си благодарен за тях. Ще ти покаже красота, за която си бил сляп до сега. Ще ти представи друга гледна точка към света, ще го видиш от друг ъгъл. И после все ще искаш да го виждаш от нейния.
Обичай я много момче. Повече от всяка друга. Защото тя ще те обича по същия начин. Така, сякаш си Единственият. Така сякаш си Последният."
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате.
Можете да се регистрирате ТУК.