ИГРА за 5 точки
Усмивки

Нека усетим настроението на празниците! Pal.bg Ви предизвиква да се включите в играта ни за усмивки като споделите с нас Вашите щастливи моменти.

Как да се включите:
Качете в профила си Ваша усмихната снимка, от личен архив. Покажете ни щастливи усмивки, и нека заедно се заредим с положителна енергия поне до края на деня! Може да качите и снимка с приятели/семейство, стига всички да са засмени и жизнерадостни.
След като качите своята снимка за участие, добавете коментар към тази публикация, че желаете да се включите в играта.

Условия за участие:
1. Снимката трябва да бъде тематична, оптимистична и от личен архив.
2. Снимката трябва да бъде озаглавена „Усмивки“ или по друг подобен начин, по който да се разбира, че постът ви е за играта. Ако сте пропуснали да го напишете в заглавието, направете го в коментар под нея.
3. Снимката трябва да бъде качена в профила на участващия потребител. Снимките от линкове, както и споделените снимки (на други потребители или качени преди началото на играта) няма да бъдат зачитани.
4. Снимка на потребител, който не е заявил желание за участие в играта или която не отговаря на изискванията, няма да бъде отчитана.

ВАЖНО: Pal.bg апелира към потребителите си да не се записват в играта, преди да направят публикация, с която да участват. В противен случай може да изгубят мястото си сред печелившите. Приоритет имат потребителите, които първи са направили поста си, пред тези, които първи са заявили желание за включване в играта.

Първите 20 участника, направили тематичен пост и заявили желанието си за участие, ще получат 5 бонус точки!
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате.
Можете да се регистрирате ТУК.