Наистина ли използвате ефективно
времето си ?


Пилеете ли си безотговорно вашия най-ценен актив и ресурс - ВРЕМЕТО?

Как можете да избегнете тази фатална грешка, понеже времето никога не се връща назад?

Всеки човек на тази земя разполага точно с 525,600 минути в годината!
Ако спите всеки ден по 8 часа, то ще ви останат само 350,400 минути!
Ако работите 5 дни седмично, по 8 часа на ден, то вие ще имате само 125,280 минути годишно. Това е времето, през което вие ще можете да направите така, че нещата да се случат в живота ви!
Ако всеки работен ден вие имате по 1 час обедна почивка, а през останалите 7 работни часа си вземате и по 10 минутна почивка, което е съвсем нормално, то ще ви останат чисто за работа само 91,300 минути!
Статистиката показва, че над 95% от работещото население на земята реално оползотворяват само по около 1/3 от работното си време. Ако и вие сте в тези 95%, то тогава ще ви остават само 30,450 минути, за да извършите необходимото с цел да получите това, от което се нуждаете!
И така, каква е крайната и съвсем реална равносметка, макар и доста песимистична?

Само 10% ефективно използване на най-ценния ви ресурс – ВАШЕТО ВРЕМЕ!!!

Сега разбирате ли защо нямате резултатите, които искате? Причината винаги се крие в неефективното използване на вашето време!
Освен това, обърнете внимание, че дотук ставаше въпрос единствено за неефективното използване на работното ви време, т.е. времето, когато сте на работа и работите за вашата заплата. Не забравяйте, обаче, че потенциалът на извънрабоното ви време за акумулиране и умножаване на доходи е огромен и неизползван!
Какъв е изходът – Leverage & OPM (Others People Money)!!!
Казано на български – прилагане на принципа на лоста & използване парите (времето) на другите, за да постигне човек резултатите, които иска и които заслужава, едва тогава! Това става, когато вие сте собственик на бизнес и/или сте инвеститор, според класификацията на известния Робърт Кийосаки - "Богат татко, беден татко". Един от най-достъпните начини, за да постигнете ефективно използване на времето си е като стартирате, допълнително и почасово, собствен бизнес в Мрежов маркетинг.


Вашето време е най-ценния ви актив и източник на сила. Бъдете сигурни, че го използвате ефективно, за да можете да постигнете това, което търсите и искате в живота си.
Как да изградим успешно, дори и във време на криза, свой собствен бизнес от дома си (HomeBusiness), при поносима начална инвестиция, без финансов риск и добра възвръщаемост? Това е напълно възможно, ако се възползваме и то правилно, от изключителните възможности и преимущества на тази бързоразнинаща се индустрия в момента - индустрията Мрежов маркетинг (Multi Level Marketing – MLM).
Според Робърти Кийосаки, автор на книгата “Бизнес школа”, това е бизнес за хора, които желаят да помагат на другите, инвестирайки в своето непрекъснато персонално израстване като полезни личности.
Вършите ли в момента това, което ви харесва? Имате ли достатъчно свободно време? Постигнали ли сте финансовите си цели? Желаете ли допълнителни доходи и да печелите повече, при това от дома си? Искате ли да поемете контрола върху живота си, вместо да го оставите в чужди ръце?
Изграждането на собствен бизнес е единственият начин да откриете предприемаческия дух в себе си. Днес повечето хора купуват активи, вместо да ги създават, и причината за това е, че не са открили собствения си предприемачески дух и не са му позволили той да поеме идеите им и да ги превърне в реалност и изобилие.
Мнозина мечтаят да започнат свой бизнес, но не го правят никога, поради страха си от провал. Мечтите им да станат богати и свободни не се реализират, защото им липсват умения и опит.
Обучението в училище е важно, но то не достатъчно за това. Една добра възможност за излизане от вашата ограничена ситуация е да започнете свой бизнес от дома в индустрията Мрежов маркетинг.
Започнете първоначално през свободното си време, като намерите реномирана компания, предлагаща качествени продукти и/или услуги. Също така, много важно е системата на възнаграждение (т.нар. компенсационен план), която компанията предлага на своите патньори, да бъде добра. А освен това, съществено е да има изградена система за обучение и за персоналното ви израстване. Това ще ви помогне да изградите безценни бизнес умения, които ще ви бъдат полезни за цял живот.
Предимствата на стартирането на собствен бизнес в индустрията МЛМ:
1. Бизнес, достъпен за всеки
2. Без финансов риск
3. Малък стартов капитал
4. Удобство и гъвкавост
5. Справедливо възнаграждение
6. Възможност за пасивен доход
7. Качествено обучение
8. Международни възможности
9. Реална възможност да осъществите мечтите си
10.Ненормирано работно време

За допълнителна информация и въпроси:
e-mail: togeo@abv.bg skype: vinarsko
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате.
Можете да се регистрирате ТУК.