Фенове посрещнаха с цветя гласуващите Георги и Зорка Първанови
Публикувана на: 05.10.2014 14:48


Гласувах за това най-после България да има правителство, парламент, които да възродят държавността, които да създадат всички предпоставки - икономически и социални за успеха на нацията и да има достоен живот за всеки.

Това заяви президентът периода 2002 - 2012 г. Георги Първанов, който подаде своя вот в 28-о СОУ „Алеко Константинов" в квартал „Красна поляна".

Попитан за преференцията като възможност и на тези избори, Първанов коментира, че това е добра стъпка в посока към избора на личности в политиката, но в същото време тя е крайно недостатъчна и АБВ имат по-радикални идеи в тази посока.

На въпрос дали очаква висока избирателна активност лидерът на АБВ отговори: „Иска ми се високата избирателна активност да не бъде мотивирана по други начини, освен с идеи и качествени хора, защото имам дълбокото подозрение, че от самото начало на кампанията, върви процес на покупко-продажба, върви тежка манипулация на вота, така както беше на предишните избори".

По традиция Георги Първанов дойде да гласува със съпругата си Зорка Първанова. Двамата бяха посрещнати от свои фенове с букети цветя, като по-красивият, този с червени рози бе за съпругата му Зорка.

След като гласуваха и отделиха нужното внимание на медиите лидерът на АБВ и съпругата му отидоха на неделен шопинг на пазара в „Красна поляна".

Източник: news.ibox.bg
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате.
Можете да се регистрирате ТУК.