„Социални мрежи“
Понякога се чудя защо много хора седят пред компютърът, но не са в pal.bg за да печелят от харесвания, постове, коментари и други, а седят и зяпат кой какво е споделил в facebook.com и харесват и коментират. Хора има по важни неща от това да си във facebook.com и да гледай кой с кого е ходил и къде е ходил. Например по важно нещо е да отвориш един учебник или книга и да прочетеш. Може да излезеш на вън с приятели, но недей да се клюкариш: някого; нещо; с кого си бил; къде си бил; какво сте правили, защото това са лични неща. Някой хора нямат полза да четат клюките на някой друг човек който иска да стане популярен чрез: приятелите си, места които е посещавал; популярни личности и други. Някой ще каже „защо си против социалните мрежи“, а аз ще му отвърна, че не съм против социалните мрежи а какво има в тях.
Например:
Сега аз ще се изклюкаря. Пред компютъра съм. Преглеждам си профила в pal.bg. Пиша по темата „Социални мрежи“. Имам пълен интернет.
Когато прочетохте моята клюка аз станах ли по известен. Отговор: Не, защото Вие не познавате моят: характер, вкус, движения и други, но ако ме познавахте пак нямаше да стана по- известе от колкото съм в момента.
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате.
Можете да се регистрирате ТУК.