ОПИСАНИЕ И СВОЙСТВА
Шейковете Форевър лайт ултра с аминотеин са идеална добавка за вашия здравословен начин на живот с Форевър Ливинг и са неразделна част от програмите за контрол на теглото „Клийн 9” и „Нутри-лийн”. Сега с по-високо съдържание на протеини и по-малко въглехидрати, този продукт съчетава новия начина на мислене с новите технологии, за да ви помогне да се храните здравословно. Предлагаме ви го в два фантастични вкуса – ароматна ванилия и неустоим шоколад.
Две дози на ден от Форевър лайт ултра с аминотеин, всяка приготвена с 300 мл обезмаслено мляко или вода, ви зареждат със 100% от ежедневната доза витамини и минерали за добро здраве. Форевър лайт ултра предлага 18 важни аминокиселини, сред които незаменими, заменими и клоноверижни. С този нов шейк можете да сте спокойни, че получавате най-съвременните открития на науката за храненето без това да се отразява на превъзходния вкус.
„Но какво му е различното?”, сигурно ще попитате. Новата и усъвършенствана формула предоставя пълноценните качества на соевия протеин. Протеините на прах имат различен произход, като два отлични източника са соята и суроватката, които се използват успешно от много години. Досега Форевър Ливинг Продъктс използваше комбинация от двата вида в продуктите си от серия Форевър лайт. Така те бяха с богато съдържание на протеини, аминокиселини и хранителни съставки. Но според най-съвременните изследвания соевият протеин, използван самостоятелно, може да предостави уникални предимства пред комбинацията от соя и суроватка. Ето защо Форевър реши да създаде нов разтворим шейк, като се възползва от всички преимущества на най-съвременните технологии за своята нова патентована соева формула.
Протеините трябва да отговарят на много високи стандарти, за да могат да се нарекат пълноценни. Висококачествени белтъчини са само онези, които съдържат всички незаменими аминокиселини в правилно съотношение за подкрепа на растежа, развитието и поддържането на мускулните тъкани. Разгледайте табличката по-долу, която показва преимуществата на соевия протеин пред този, който комбинира соя и суроватка:
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате.
Можете да се регистрирате ТУК.