ПРОГРАМИ ЗА ЖЕНСКО ЗДРАВЕ
с продуктите на компания ТианДе:
Компания ТанДе предлага от средата на 2012 г. година своите продукти и на българския пазар. С доказаното си качество и резултати, тези продукти стават все по-популярни. А една от причините за това – предназначението им – за здравето на човека. Тианде Магазин Ви предлага абсолютния хит – четири програми за по-добро женско здраве.
Противовъзпалителна програма :
Гинеколозите днес оценяват възпалителните заболявания на женската полова система като един от най-важните проблеми не само по своето разпространение, но и поради това, че непълното излекуване на възпалителните процеси води до онкологични и хормонозависими заболявания, които много по-трудно се поддават на лечение и имат по-неблагоприятна прогноза за изхода от заболяването .
Предразполагащи фактори за възникването на възпалителните заболявания са снижаването на съпротивителните сили на организма на жената, инфекциозните болести, спадането на ендокринната функция на жлезите с вътрешна секреция, заболявания на яйчниците от различен характер, менопаузата, захарен диабет и затлъстяване. Ето какви продукти на компания ТианДе може да използвате за тези проблеми:
• Фиточай с ортилия, код 113901 –1 пакетче в 200 мл. гореща вода за 15 мин. 3 пъти дневно (сутрин, обед и вечер), 30 дни;
• БАД «Шоусин», код 113009 по 1 капсула дневно на обяд. Продължителност на приема – 30 дни;
• Детоксикационна програма (по избор) – 30 дни;
• Чай с джинджифил, код 120105- по време на обяд ежедневно
• Дамски превръзки „Нефритена свежест“ (по избор) – 1 – 3 – 6 месеца (в зависимост от проблема).
Противотуморна програма :
В днешно време от 25 до 30% от жените в детеродна възрасти и 30-35% в предклимактеричния период страдат от такива заболявания като миома на матката. Миомата на матката е доброкачествен хормонозависим тумор при жените в репродуктивна възраст(основно 30-45 години). Данните от медицинската статистика категорично потвърждават, че има увеличение на жените, които заболяват от миома и е налице тенденция за настъпване на болестта в много по-млада възраст. Основните причини за възникването на подобен род обемни заболявания са: дисхормонални нарушения, аборти, наследственост, лоша екология, възпалителни заболявания на половите органи с различен произход, носене на вътрешно-маточна спирала, усложнения при раждане.
Как ще ви помогнат продуктите на Тианде:
• Фиточай със златен корен, код 113902 – 1 пакетче в 200 мл. гореща вода за 15 мин. 2 пъти дневно (сутрин и вечер), 30 дни;
• БАД«Шоусин», 113009 по 1 капсула дневно на обяд. Продължителност на приема – 30 дни;
• Детоксикационна программа (по избор) – 30 дни;
• Дамски превръзки „Енергия на билките“ – 1 -3 – 6 месеца (в зависимост от проблема).
Противомастопатийна програма:
Неочакваната първа болка в гърдата, едва забележимото фиброзно възелче, прекаленото нервно напрежение, аборт, неочаквана травма на гръдта. Всичко това са първите сигнали за опасностите, които незабелязано могат да доведат до най-страшното заболяване за жените –рак на млечната жлеза. Той заема първо място по честота между всички онкологични заболявания при жените и се явява водеща причина за смъртността във възраста между 40 до 50 години. Най-чест предшественик на рака на млечната жлеза е мастопатията, която често е определяна като«предраково състояние».Как ще ни помогнат продуктите на ТианДе:
• Фиточай с китайска ангелика и филипендула, код 113903 –1 пакетче в 200 мл. гореща вода за 15 мин. 3 пъти дневно (сутрин, обед и вечер), 30 дни;
• «Шоусин», код 113009 по 1 капсула дневно на обяд. Продължителност на приема – 30 дни;
• «Пяолян», код 113007 по 1 капсула дневно вечер. Продължителност на приема – 30 дни;
• Детоксикационна программа (по избор) – 30 дни;
• Дамски превръзки „Енергия на билките“ – 1 -3 – 6 месеца (в зависимост от проблема).
Климактерична програма:
През последния век непрекъснато се увеличава продължителността на живота, нараства броя на хората в средна и старческа възраст. Увеличава се и броя на жените, които изживяват по-голямата част от живота си в хипоестрогенно състояние-ниско ниво на женски полови хормони, наречено менопауза или климактериум. . Това е период, в който организмът и започва да губи оптималния баланс на хормони, започват промени в кръвното налягане, понижава се физическата и умствената работоспособност, снижава се имунитета и се повишава нервозността. За съжаление този естествен период в живота на всяка жена, през последните години на 20-ти и началото на 21-ви век е белязан от снижаване на възрастовата граница на настъпване! Това се дължи на автоимунни заболявания, метаболични нарушения, вирусни инфекции, химиотерапия при злокачествени заболявания, лъчева терапия, хирургично отстраняване на яйчниците, хирургия за премахване на матката или яйчниците, токсини: тютюнопушенето, генетични аномалии, живот на голяма надморска височина. Какви продукти ще помогнат:
• Фиточай с китайска ангелика и салвия, код 113904, 1 пакетче в 200 мл. гореща вода за 15 мин. 2 пъти дневно (сутрин и вечер), 30 дни;
• «Фусин», код 113008, по 1 капсула дневно, сутрин. Продължителност на приема – 30 дни;
• «Цитрокалцевит» по 1 капсула дневно сутрин. Продължителност на приема – 30 дни;
• Чай с джинджифил, код 120105 – по време на обяд ежедневно.
• Детоксикационна програма (по избор) – 30 дни;
• «Пяолин» , код 113007 , по 1 капсула дневно вечер. Продължителност на приема – 30 дни;
• Дамски превръзки „Енергия на билките“ – 3 – 6 месеца (в зависимост от проблема).
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате.
Можете да се регистрирате ТУК.