Мотивационно писмо
От: Тимур и неговите командоси
До: фирма "поверително"/так пишеше в обявата/
На вниманието на: моб.088..../ пак так пишеше/
Уважеми господин Мобилен,
Допускали ли сте някога, че при Вас за работа ще кандидатства Оксфордски възпитаник???Може и да сте, но едва ли ще стане.Затова моля да се отнесете с подобаващо уважение към завършеното от мен МЕИ.
Макар че не знам за какво точно става въпрос - в обявата липсваха каквито и да било подробности, имам твърдата вътрешна убеденост, че аз съм нужния ви човек.Навсякъде, където съм работил, разказват легенди за мен и плашат с тях малките деца, ако не искат да си лягат вечер.Когато се появи проблем, той просто поглежда към мен...и си отива с подвита опашка.Владея всички европейски езици на ниво Тойфел, Мойфел, Иелтс и Стелт / това последното май беше самолет, но и него владея /.Прилагам всички системи за управление на качеството, а в къщи съм въвел дори ИСО - преди да се скарам с жена ми, правя оценка на риска.А когато синът донесе белжника, правя преглед на документацията.
Умея да управлявам хората и да налагам идеите си по метода на Кашпировски.На последната оперативка дори успях да приспя всички.
За компютърна грамотност да не говорим - често от Майкрософт ми звънят и ми викат - "хакер-бой", помагай.
Мога да конструирам със Солид уъркс и не толкова Солид Уъркс - с каквото разполагате.Това в СВ-то ми е МБА, а не НБА / уменията ми в баскетбола са отделна тема /.
По - долу прилагам списък с последните си местоработи - обърнете внимание на позиция 14 и си спомнете как подскочиха акциите им на световните борси в този период.Нали не
мислите, че е просто съвпадение...?
............
Допълнителните ми квалификации са астрология /вие първи ще научите за следващата световна криза, обещавам/, алпинизъм /знам как да се катеря нагоре в йерархията/, владея и малко турски / не го подценявайте, шефовете много обичат някой да им вика "евалла"/.
Защо искам да бъда назначен при вас?А защо да не искам - толкова ли е лошо?
/С предишния работодател съм нямал проблеми, а дали е той е имал с мен ... ами питайте го.Но имайте предвид неговото верую "Ако не хвалиш калпавата стока, никога няма да се отървеш от нея".Той това си го говори по принцип де, не точно за мен./
Абе с две думи - я се обади да пием по една ракия и да се разберем!
С уважение
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате.
Можете да се регистрирате ТУК.