Моето име е Кадрие Кехайова и аз съм основател и мениджър на информация в My Online проект Кариера в сътрудничество с Орифлейм.

Това, което наистина обичам тази работа е шанса да вдъхновява другите да отида след мечтите си, да им помогне да намерят начини и идеи за подобряване на живота им. Като Information Manager Аз работя с хора, които не са доволни от своето финансово положение и биха искали да се развиват лично и професионално, както и да печелят повече пари от започване на собствен дом-базирани бизнес в Интернет.

Нашият онлайн бизнес проект, който предлага всъщност е механизъм, който да изпълни мечтите си. Това е една възможност, чрез които, независимо от вашето ниво на образование и финансови ресурси, която може да осигури по-добро бъдеще за вас и вашето семейство. Големите мечти, силна решителност и желание за успех са ключовите елементи, водещи до успех в този бизнес. Ние и нашият екип сме тук, за да ви подкрепят по пътя към успеха, но това е изцяло от вас колко далеч искате да стигнете и колко пари искате да се направи.

Преди да ви изпрати подробна информация за бизнеса, моля да ни уведомите повече за вас:
- Имате ли някакъв опит с Интернет маркетинг?
- Имате ли опит в продажбите?
- Защо се търси дом-базирани работни места?

Нашият бизнес е подходящ за всеки, но не всеки е подходящ за нея. Така че, аз искам да се уверите, че аз отивам да работя с хора, които са наистина мотивирани да подобри жизнения стандарт и качеството на живота им.



Поздрави,

Кадрие Кехайова
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате.
Можете да се регистрирате ТУК.