Само този месец със закупуването на 1 бр. КолАктив - 60 капсули, 1 бр. Зелена Енергия - 60 капсули и 1 бр. Водорасли - 60 капсули, получавате ПОДАРЪК 1 бр. Водорасли - 60 капсули.
Всеки иска да се чувства добре, но трудно се решава да направи крачка, за да подобри здравето си. Профилактиката е много важна. И то сега, а не след време, когато вече няма за кога.
Правете разлика както между суперхрани и лекарства, така и между суперхрани и хранителни добавки. Лекарствата лекуват (всеки има свое мнение относно тях), хранителните добавки подкрепят тялото в определена посока (при конкретен проблем). АкваСорс също предлага невероятни хранителни добавки с изцяло органични съставки, необходими за подкрепа на различни органи и системи - кости и стави, полова система, черен дроб, сърце и пр.
Суперхраните са универсални, т.е. храна за всяка една наша клетка.
Със суперхраните си осигуряваме качествено клетъчно хранене, т.е. набавяме си всичко необходимо, за да имаме енергия и да се чистим от отровите.
- Суперхраните са подходящи за деца още от момента на раждането, както и за възрастни.
- Те не могат да се предозират, защото са чиста храна от Природата. Предназначени са за ежедневен прием. От тях не се правят почивки
-Този месец промоцията е страхотна - най-добрите сухерхрани.
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате.
Можете да се регистрирате ТУК.