ИЗКУСИТЕЛЕН ДЕСЕРТ С МИНИМУМ КАЛОРИИ!
Елизабет Нордстрьом, нутриционист за Wellness от Орифлейм, отговаря на някои от най-често задаваните въпроси за апетитните Протеинови блокчета „Естествен баланс“!

Какви са съставките в Протеиновите блокчета “Естествен баланс“?

Блокчетата са изключително вкусни са и съдържат много полезни съставки. Включили сме четири типа зърнени култури: ориз, пшеница, овес и ечемик. Причината за този наш избор е, че разнообразието винаги е за предпочитане. Различните типове култури съдържат различни микронутриенти и различен тип фибри, които ни държат сити за по-дълго и подобряват храносмилането. Използвахме също и три различни източника на протеини, точно както в шейковете и супите „Естествен баланс“. За блокчетата избрахме протеин от грах, соя и суроватъчен протеин от мляко. В този случай имаме два различни растителни източника на протеин, което е едновременно полезно за здравето и природосъобразно.

Овкусяващите съставки в шоколадовите блокчета са какаови зърна. Те, разбира се, им придават невероятен вкус, но освен това ги даряват с изключителни антиоксидантни свойства. Комбинацията от тези елементи превръща блокчетата в отличен избор както по отношение на вкуса, така и на здравословното хранене.






Как да консумирам Протеиновите блокчета „Естествен баланс“?

Може да се възползвате от вкусните блокчета по различни начини. Те са удобни за носене в чантата и хапване по всяко време на деня, когато имате нужда от енергия. Подходяща закуска са за времето преди тренировка, когато искате да презаредите батериите. Може да ги хапвате и за десерт, като алтернатива на нещо нездравословно като тортички, сладки или бисквити.

Какво трябва да имам предвид, когато препоръчвам протеиновите блокчета на клиентите си?

Те съдържат редица полезни хранителни съставки, които не бива да забравяте да споменете, когато ги предлагате на клиентите. Блокчетата са с високо съдържание на протеини и фибри и имат нисък гликемичен индекс, което помага за поддържането на балансирани нива на кръвната захар. Това от своя страна запазва чувството за ситост по-дълго и потиска силното желание за хапване на нещо сладко и вредно. Освен това, блокчетата са одобрен от нутриционистите десерт, който може спокойно да включите в диетата си за отслабване и да хапвате винаги когато усетите желание за нещо сладко.

Протеиновите блокчета се произвеждат във високотехнологични съоражения със сертификати за качество и безопасност BRC и IFS. Това са международни сертификати за храни, гарантиращи най-високо качество.

Дайте възможност на клинетите Ви да опитат блокчетата, защото съм сигурна, че ще се влюбят в тях точно като нас!
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате.
Можете да се регистрирате ТУК.