Мажд Алгафари: Държавата знаеше, че този гамен с действията си възнамерява да извърши престъпление, но не направи нищо 07.07.2022

Добро утро, управници
МИНУТА МЪЛЧАНИЕ
Доволни ли сте сега от резултата от катастрофата, която причини джигита и остави две млади деца прегазени и захвърлени на столична улица?
Представихте ли си гледката на двете тела премазани от мощния джип?


Представихте ли си реакцията на родителите на тези млади момичета, като разбраха, че всъщност техните деца вече ги няма?
Представихте ли си, макар и за миг, че това са вашите деца или децата на ваш близък приятел или децата на ваш съсед?
Представихте ли си, как така медиите и обществото разбраха, че същия този рецидивист е с множество провинения по пътищата, а отговорните институции едва сега разбрали?


Представяте ли си, как така тоя овапсан с татуировки гамен е бил спрян преди време и му е била отнета книжката за шофиране след употреба на дрога, не е бил задържан за предишните си провинения, нито за това, че шофира дрогиран и е оставен да си деребейства с мощната си машина между нищо неподозиращите хора?

Вие, господа управници, трябва да носите отговорността за това, че знаете, че някакъв си индивид е обществено опасен и постоянно има намерения за извършване на престъпления и не сте сигнализирали за същото, нито сте предприели каквито и да е мерки за неговото задържане или възпиране от извършване на неговите намерения.

Както ние гражданите носим отговорност, ако не подадем сигнал до компетентните органи, ако сме свидетели, че някой възнамерява да извърши престъпление, то и държавата трябва да носи същата отговорност за това.
Държавата знаеше, че той с действията си възнамерява да извърши престъпление, но не направи нищо за да му попречи и действията му да не доведат до извършването на каквото и да е престъпление.

МИНУТА МЪЛЧАНИЕ?!?!
Не, ние мълчим вече години, а не минута или две.
Да ви имам и управлението.
Поздрави: Мажд Алгафари

Мажд Алгафари,фейсбук

https://topnovini.eu/mazhd-algafari-darzhavata-znaeshe-che-tozi-gamen-s-dejstviyata-si-vaznameryava-da-izvarshi-prestaplenie-no-ne-napravi-nishto/?fbclid=IwAR1z10TsBnAflXtqnJmwzO0QrBNQGsOXwN-u5RVmxOuRROXxKY8wV6Mf4fI
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате.
Можете да се регистрирате ТУК.