MASTER HERB!

Вече има решение проблеми като акне, белези от акне и кожни проблеми по лицето! MASTER билки семейството продукт!

1 Perfect почистващ гел:
Гелът прониква дълбоко в порите на кожата, внимателно и ефективно премахва излишния себум. Анти-бактериална активност, намалява възпалението и зачервяване. Лек пяна, се отделя лесно, без да изсушава кожата.

2) Acne Lotion:
Ментолът стимулира кожата, освежава, противовъзпалително, патронник патронник и антисептичен имот. The тоник помага за отстраняване на излишната мазнина от кожата, бързо премахва зачервяване. Билкови екстракти овлажняващи кожата си.

3) Anti-белези от акне и пълно лечение: противовъзпалителни, високо-производителни продукти, за да се бори акне и белези. Подравнява вашия тен и скрити микро повърхност, бързо премахва зачервяване и оток, изравнява повърхността и цвета на кожата. Не позволява образуването на белези.

4) Anti-марка-крем и маска
Помощ за отстраняване и дълбоко почистване на кожата и аcne. Стабилизиране на мастни жлези, подобрява тена на лицето. Изглажда епидермиса, намалява възпалението и зачервяване. Ускорява пукнатини и повреди, премахва петна и белези, причинени от акне.

5) Phitocorrector:
Премахва възпалението, антибактериално и успокояващо действие. Регулира дейността на мастните жлези и предотвратява появата на акне. Изглаждане на белези, причинени от акне. Мощен антиоксидант, повишава устойчивостта на кожата.

6)Мезоролер- Предназначен е за:
- Регенериране и тонизиране на кожата;
- Възстановяване на текстурата на кожата;
- Премахване на бръчки;
- Избелване пигментни петна, стрии, белези;
- Премахване на пост-акне белези.
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате.
Можете да се регистрирате ТУК.