Държавата се разпродава безжалостно от чужди агенти във властта,управниците се държат нагло,арогантно и надменно. Управляващите се държат сякаш са недосегаеми и управляват скот, а не народ. Има нещо доста интересно в случая, армията практически се унищожи, а полицейските служители нарастват и вместо полицията да се противопоставя на престъпниците, тя напротив помага им в безжалостния грабеж, като го прави с ценична жестокост и всява страх сред населението.
След проведените многобройни срещи със млади хора в региона, забелязах че те са обезверени. Тези млади момчета не отстояват своята гражданска позиция, не се борят за промяна поради страх! Страх от родната ни полиция(еничари), която като една репресивна машина, мачка, плаши и обезверява хората. Всеки един от тях се страхува, страхува се че може да бъде прибран в местното РПУ, където да му бъдат повдигнати сфалшифицирани обвинения като нарушител на обществения ред и прочие. Много от хората излизали на протести, отстояващи своята гражданска позиция в стремление за промяна и социалния геноцид провеждан срещу българите, масово са били арестувани и привиквани в местните РПУ-та, плашени, унижавани, дори задължавани да се подписват, че няма да излизат и участват в протести, митинги и народни движения.
Видовден иде господа, нищо не е забравено и нищо няма да ви бъде простено! За предателите и карателите на народа милост няма да има, народния съд ще е жесток, но справедлив!

Военнен Съюз, Българско Народно Опълчение „ШИПКА“
за контакти с щаба: BGMilitaryUnion@gmail.com
BNOShipka@gmail.com
Да живее България!!!
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате.
Можете да се регистрирате ТУК.