Снимки на стена

"Междупаралелие" ще излезе от печат надявам се до края на месец юли и всеки, който иска може да заяви своя междупаралелен екземпляр в лично съобщение на страницата или директно на мен. Много се надявам, че ще ви хареса.

Романът е за границата между мъдростта и лудостта, познанието и фантазията, рая и ада, доброто и злото.
Вървят успоредно две сюжетни линии. Интервю през фейсбук с реален човек, мъж от София, на който е поставена диагноза шизофрения. Разказ за пророчествата и историята на живота му, която започва преди 20 години в Грац, където е бил студент немска филология, за да мине през Ада и Рая на църкви и психиатрии и да се озове днес в София с 132 лв. пенсия и 32 лв. за интеграция. Успоредно върви втора сюжетна линия - фентъзи за това как се променя животът на журналистката, правеща интервюто. Необясними и реалистични срещи насън, пътуване в паралелни светове, връщане в Средновековна Испания, за да довърши мисия и още много шантавлък, както му се казва
1 от 1 снимки
Emiliq Petrova
Здравейте, момичета!!! Мен винаги са ме привличали мистериите, чудесата, необяснимите случки и всичко такова нестандартно, както и сънищата, които съм сънувала. Аз имам случки ,в които някаква незнайна сила ме спасява от смърт, а единия път спаси синът ми.Така, че ще се радвам, ако мога да си купя книгата ви "Междупаралелие". Книгите са моята най-голяма любов и ви благодаря, че ви открих тук и прочетох!!! Бъдете благословени!!!
16:07:57 | 08-07-18
Емил ☠
Welcome to the jungle baby..
За книгата интересно звучи
17:07:29 | 08-07-18
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате.
Можете да се регистрирате ТУК.