Снимки на стена

ЗАЩО ИЗБРАХА БЪЛГАРИЯ ЗА ВХОД НА НОВИЯ ПЪТ НА КОПРИНАТА КЪМ ЕВРОПА ?

И аз не знам отговора. Ще го науча съвсем скоро. В самия край на този месец. В един голям хотел. На един голям форум. В София. Самите китайци ще са тук. Самите те заявяват: "Пътят на коприната е минало - пътят на боровия прашец е бъдещето!"
Затова е моментът да припомня онази случка с моя позната. Срещнах я и споделих ценност за здравето. Тя ми довери вниманието си. Казах й да споделя с близки, познати и приятели това, което ще научи от мен. И тя научи за онзи продукт , удостоен с престижна награда за особен принос в развитие на човечеството - за ктайския боров прашец. От марката " Guozhen " на китайската държавна корпорация Нова ера. Защо е важно и ценно ли? Защото за нас, хората на 21-ви век ДНЕС Е ВАЖНО ДА НАУЧИМ ДА ХРАНИМ КЛЕТКИТЕ СИ ПРАВИЛНО. ДА ИМ ДАВАМЕ КОКТЕЙЛ ОТ ВСИЧКО, ОТ КОЕТО ИМАТ НУЖДА.
Все още са преобладаващи аргументите на малкия човек, от малкия град, на когото всичко му е малко- и мислите, и идеите и възможностите. Той казва- "Не, не, не мога да си го позволя това. Скъпо е за хората от нашия град. Така ми каза и моята позната. Признавам, че си е усилие да обясниш на малкия човек как това което нарича непосилно скъпо и не може да си го позволи, в последствие се оказва една пренебрежимо евтина профилактика за здраве. Тъжно е да чуеш по радиа и рекламни блокове отчаяния зов "Да помогнем на Танчето, да спасим Данчето, да върнем усмивката на Гошко !!...". Тъжно е да видиш колко много хора коленичат пред медии и радиа и търсят непосилни суми и десетки хиляди евро, дават мило и драго за да спасят близък.....защото далеч преди жестоката диагноза са си мислели че не могат да си позволят средства за профилактика. Всичко е в "чипа" приятелко? В нагласата на човек за какво да дава или не дава.
Още се върти из мрежите съпоставката, свързана с "чипа":
Книга 10 лева= Скъпо
Пица 10 лева = Евтино
Екскурзия 1000 лева= Скъпо
смарт телефон 1000 лева = Евтино
.......... и т.н. (добавка от мен):
Китайски боров прашвц(108 таб.) 40 лева= Скъпо
Дебело хапване в заведение 40 лева= Евтино

За съжаление мисленето на малкия човек е все още масово.
ВСЕКИ ИСКА ДА ИЗМИНЕ ПЪТЕЧКАТА НА ЖИТИЕТО СИ С МИНИМАЛНО УСИЛИЕ И МАКСИМАЛНО УДОВОЛСТВИЕ.Последното се случва рядко. Човек или се скрива някъде ... или пораства. Порастващият никога не казва "не мога да си го позволя". Той казва: "Как да направя така, че да си го позволя?"
Има как ! И е привилегия да го знаеш ! Кауза е да го споделяш с хората.
Ако тази кауза е палнала нещо дори малко и дребно в теб, заповядай в събота- на един голям форум, в конферентната зала на един голям софийски хотел, ще са над 1000 души- партньори и гости. Ще научиш ЗАЩО ИЗБРАХА БЪЛГАРИЯ ЗА ВХОД НА НОВИЯ ПЪТ НА КОПРИНАТА КЪМ ЕВРОПА ? И дали и как можеш да избереш да си част от него.
13 от 17 снимки
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате.
Можете да се регистрирате ТУК.