Снимки на стена

Талисман живот
https://www.zaryad.bg/shop/talisman-gans-jivot-detail
СЪСТАВ
• Сух ГАНС "Чашата на Живота" (CO2 + ZnO + CuO)
• Розов кварц
• Медни намотки
• БИО епоксидна смола
• Висококачествен полиестерен конец

Свойства
Талисман „Живот” е комбинация от 3 вида плазма (въглеродна плазма, цинкова плазма и медна плазма), розов кварц и миниатюрни медни намотки.

ВЪГЛЕРОДНА ПЛАЗМА – CO2 ГАНС
CO2 ГАНС (въглеродна плазма) в „Талисман Живот” подобрява работата на клетките в тялото, ускорява възстановителните процеси, спомага укрепването на нервната система и я балансира. Комбинацията CO2 ГАНС и CuO ГАНС създава поле, което служи като защитно средство при вируси и патогенни микроорганизми. CO2 ГАНС подобрява работата на клетките и ревитализира тялото. Талисмана има болкоуспокоителен ефект, когато се постави върху източника на болка.

ЦИНКОВА ПЛАЗМА – ZNO ГАНС
Плазмените полета на ZnO ГАНС (цинкова плазма) взаимодействат с емоционалните полета на човека и спомагат за тяхното укрепване и балансиране. Този ГАНС оказва благотворно влияние върху имунната система и нервната система, и помага на тялото в борбата му със здравословни проблеми породени в резултат на стрес, депресия, панически атаки или друго емоционално разстройство. Цинкът е ключов компонент в повече от 80 човешки метаболитни цикъла и играе важна роля във възстановителните процеси на организма.

МЕДНА ПЛАЗМА – CUO ГАНС
Медта е един от важните незаменими микроелементи. Тя не може да се синтезира в организма и поради това трябва да бъде приемана от външни източници. Такъв източник е CuO ГАНС (медна плазма). Плазмените полета на медният ГАНС оказват благоприятно влияние на лимфната и мускулно-скелетната система. CuO ГАНС спомага работата на червените кръвни клетки и насърчава производството на колаген. Плазмените полета имат антибактериални и противовъзпалителни свойства.

РОЗОВ КВАРЦ
Розовият кварц подсилва физически сърцето и кръвоносната система, спомага изчистването (детоксикация) на организма като освобождава замърсяванията в телесните течности. Поставен на тимуса, спомага за решаването на проблеми с гърдите и белите дробове. Това е един от най-важните кристали за сърцето и сърдечната чакра. Розовият кварц е камъкът на безусловната любов и безграничното спокойствие. Той е отнема негативната енергия и я замества с положителни вибрации. Има успокояващ, насърчаващ ефект и е подходящ за използване при травми или кризи.
1 от 121 снимки
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате.
Можете да се регистрирате ТУК.