Снимки на стена

Казват, че безплатното сирене идва само в капан за мишки. Казват, че това, което се дава безплатно, не струва нищо. Казват, че безплатните неща никога не са добри.
Но не съм съгласен с това.
В живота ни има много неща, които се дават на безценица и са много скъпи.
Слънце Спомнете си как се радваме на лъчите му след дълга зима! Сега си представете, че изведнъж няма да има светлина в продължение на шест месеца. Въведени? потръпна ли Това е. Не напразно на север оцеляват само много издръжливи хора.
Въздух. Какво се случва, ако изведнъж свърши. Ако, както в романа на Беляев, ще се продава въздух, ако ще може да се диша само в специални куполи. Ще успеят ли хората да оцелеят? Предпочитам да не проверявам.
Здраве. Докато сте на крака, докато тялото ви се подчинява безотказно, вие не забелязвате какво щастие е да дишате дълбоко, да се движите без болка, да ядете всичко, което искате, да виждате и чувате. И едва когато загубите здравето си, осъзнавате колко много сте загубили.
Ценете това, което имате, приятели. Красотата на природата, любовта на любимите хора, собственото ни тяло, светлината и топлината... Колко бихме загубили, ако внезапно изчезне. Вероятно би било студено и мрачно да се живее на Земята.
Излезте сега навън, вдигнете очи към небето, поемете дълбоко въздух и се усмихнете. И кажете: "Благодаря!" Вселената, и Бог,
57 от 8515 снимки
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате.
Можете да се регистрирате ТУК.