Изненадващи трикове за отслабване


Разбери как!


Учени от калифорнийския университет в Сан Диего изследвали близо 1000 човека и открили, че тези, които редовно си хапват шоколад, са по-слаби от тези, които се глезят с какаовата наслада само от време на време. Този ежедневен шоколадов навик хич не звучи лошо, нали?

Ново проучване разкри, че жените, които пият по чаша-две вино на ден, са 30% по-малко податливи на напълняване от въздържателките. Същото това изследване откри, че мацките, които пият умерено, ядат по-малко.

Учени от университета Станфорд откриха, че ако се стараеш да охлаждаш ръцете си по време на тренировка, ще издържиш повече време. Тоест – ще отслабнеш по-бързо. Следващия път се опитай да държиш бутилка студена вода в ръка, докато си във фитнеса.


Друго проучване на университета в Скрантън твърди, че дъвченето на зърна кафе може да ти помогне в топенето на излишни килограми, като забавя абсорбирането на мазнини и глюкоза от стомаха. Да, горчиви са, но можеш да ги съчетаеш с шоколад.

Според проучване на университета Браун, хората, които спортуват с компания, постигат по-добри резултати от тези, които го правят сами. Освен това, този, който организира груповите занимания, е склонен да свали най-много излишен товар от себе си.


Проучване на университета в Тел Авив откри, че ако хапваш десерт, съдържащ не повече от 600 калории и включващ както протеини, така и въглехидрати, на закуска, това ще помогне на отслабването ти. Умираш си за брауни, веднага щом отвориш очи? Нахвърли му се без никакви скрупули!
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате.
Можете да се регистрирате ТУК.