Здравейте,Приятели!!!!
Всеки,който поне малко се интересува от положителна и отрицателна енергия или поне малко е прочел за използване на пирамиди в живота ни или се интересува от лечение с пирамиди....вече сигурно е убеден в изключително полезното действие на пирамидите и е убеден,че трябва да се търси положителната и отрицателна енергия от геопатогенната мрежа и от различните енергийни влияния на различните обемни форми и най-вече да се използва правилно положителната им енергия!!!!
Изключително важно е и правилното разположение на леглата ни спрямо посоките на света и геопатогенната мрежа!!!!
Аз. се занимавам с лечение с Пирамиди и начини за здравословен живот И ГЕОПАТОГЕННА МРЕЖА!!!Използването им увеличава силно Имунитета ни!!!Устасновил съм,че РАК И ЛЕВКИМИЯ могат да се изключат на 90% !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Следене за положителна и отрицателна енергия през целия ни живот!!!!Здравословно хранене!!!
Използване на пирамиди и Носители на пирамидална енергия по правилен начин!!!!
Приятели!!!! Търсете и чететете за геопатогенна мрежа,лечение с пирамиди,здравословно хранене и повишаване на имунитете!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Който ,не разбира нещо,има затруднения или има нужда на место да се проверява за положителна и отрицателна енергия-предлагам на всички да се обаждат по-телефона или тук във Фейсбук/по-добре е на лични съобщения/-Каквото мога ще го обясня,а ако има нужда и желание-мога да посетя и къщи и апартаменти на место!!!!-0878121525 !!!

Поздрави:Петър Петров
https://www.facebook.com/groups/416466508429810/
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате.
Можете да се регистрирате ТУК.