МНГО СТЕ ТИХИ БЕ ХОА
Tsvetinka Zaharieva
ЗАБЕЛЯЗАХ, НЕЩО НОВО ИМА ЛИ? НЕ СЪМ ВЛИЗАЛА В САЙТА ОТ 2 ГОДИНИ
преди 10 месеца
Валентина Иванова
Да, има. Сайта беше пред фалит, обявиха го за продажба. Въведоха ограничение за наградите. Награда можеш да получих, ако имаш определен брой реферали, разбирай, включени нови хора. Тогава много от старите играчи си тръгнаха и вече не влизат тук. Останаха само някои. След това за да спасят сайта, започнаха да събират по желание пари всеки месец от постоянните играчи и срещу тези пари даваха точки и възможност да вземеш награда без да имаш достатъчно реферали. Това отказа още хора. От този месец има ново изискане, ако не внесеш поне 10 лв. до пето число на месеца, не можеш да участваш в потребител на седмицата, публикация на деня и лотарията. И стана още по-тъпо! Аз не мисля, че по този начин ще спасят сайта! И аз съм на път да се откажа, защото съм екскурзовод, пътувам непрекъснато в чужбина и ми е невъзможно да внасям всеки месец парои по изи пей, а и защото заради това изискване, вече в тези игри, играят само по 6-7 човека! Жалко! Тук ми харесваше в началото и имаше много интересни хора!
преди 10 месеца
Tsvetinka Zaharieva
Съжалявам да чуя това, наистина е жалко! Могат да направят малко повече реклама на сайта. Никъде в нета не виждам реклама на PAL
преди 10 месеца
Валентина Иванова
Така е, защото това със събирането на пари от редовните посетители няма да реши проблема, а ще го задълбочи! Остават все по-малко хора тук!
преди 10 месеца
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате.
Можете да се регистрирате ТУК.