:0000000
Анелия Костадинова
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате.
Можете да се регистрирате ТУК.
Можете да се регистрирате ТУК.
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате.
Можете да се регистрирате ТУК.
Можете да се регистрирате ТУК.
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате.
Можете да се регистрирате ТУК.
Можете да се регистрирате ТУК.
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате.
Можете да се регистрирате ТУК.
Можете да се регистрирате ТУК.
Анелия Костадинова
споделено чрез
Михаил Михайлов
17:11:55 | 07-11-14
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате.
Можете да се регистрирате ТУК.
Можете да се регистрирате ТУК.
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате.
Можете да се регистрирате ТУК.
Можете да се регистрирате ТУК.
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате.
Можете да се регистрирате ТУК.
Можете да се регистрирате ТУК.
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате.
Можете да се регистрирате ТУК.
Можете да се регистрирате ТУК.
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате.
Можете да се регистрирате ТУК.
Можете да се регистрирате ТУК.
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате.
Можете да се регистрирате ТУК.
Можете да се регистрирате ТУК.
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате.
Можете да се регистрирате ТУК.
Можете да се регистрирате ТУК.
Срещнах го в един старчески дом. Той беше на 80 години, но настояваше да закусва всяка сутрин със жена си. Когато го попитах тя защо е в старчески дом, ми отговори, че е болна от Алцхаймер. Попитах го тя дали се тревожи, ако той не дойде за закуска. " Тя вече не помни. Вече не ме познава. От пет... Виж повече
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате.
Можете да се регистрирате ТУК.
Можете да се регистрирате ТУК.
‘Перфектната вечер’
За мен това е вечерта , в която ще съм с моят любим човек в някой луксозен хотел. Ще вечеряме ще пием вино и ще се наслаждаваме на нас двамата... Виж повече
За мен това е вечерта , в която ще съм с моят любим човек в някой луксозен хотел. Ще вечеряме ще пием вино и ще се наслаждаваме на нас двамата... Виж повече
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате.
Можете да се регистрирате ТУК.
Можете да се регистрирате ТУК.
Stiskaite mi palci za lotariqta
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате.
Можете да се регистрирате ТУК.
Можете да се регистрирате ТУК.
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате.
Можете да се регистрирате ТУК.
Можете да се регистрирате ТУК.
Да живеят майките! Мама ме научи да постигам невъзможното:
- Затвори си устата и си яж супата!
Мама ме научи да уважавам чуждия труд:
- Ако ще се избивате, излезте на улицата, тук съм измила.
Мама ме научи да вярвам в Бога:... Виж повече
- Затвори си устата и си яж супата!
Мама ме научи да уважавам чуждия труд:
- Ако ще се избивате, излезте на улицата, тук съм измила.
Мама ме научи да вярвам в Бога:... Виж повече
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате.
Можете да се регистрирате ТУК.
Можете да се регистрирате ТУК.
Пълнена печена тиква
Какво се крие под оранжевото капаче и вълшебният аромат, летящ из кухнята? Мед, разбира се, но и орехи, лешници и бадеми, стафиди, накиснати в портокалов сок, за да бухнат, сушени боровинки, череши и кайсии и за разкош – захаросани портокалови корички. Подправките са задължително онези, които навяват мисълта за уют, топли празнични вечери и щастливи деца – канела, джинджифил, карамфил и щипка настъргано индийско орехче.
Тиквата трябва да се пече бавно и дълго, за да се смесят всички вкусове, да омекнат твърдите й стени, дъхът й да се разстеле из цялата къща и да събере цялото семейство около себе си в очакване на благодатен резен...... Виж повече
Какво се крие под оранжевото капаче и вълшебният аромат, летящ из кухнята? Мед, разбира се, но и орехи, лешници и бадеми, стафиди, накиснати в портокалов сок, за да бухнат, сушени боровинки, череши и кайсии и за разкош – захаросани портокалови корички. Подправките са задължително онези, които навяват мисълта за уют, топли празнични вечери и щастливи деца – канела, джинджифил, карамфил и щипка настъргано индийско орехче.
Тиквата трябва да се пече бавно и дълго, за да се смесят всички вкусове, да омекнат твърдите й стени, дъхът й да се разстеле из цялата къща и да събере цялото семейство около себе си в очакване на благодатен резен...... Виж повече
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате.
Можете да се регистрирате ТУК.
Можете да се регистрирате ТУК.
бла бла бла
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате.
Можете да се регистрирате ТУК.
Можете да се регистрирате ТУК.
Хайде на лотарията отново еееее нямаме спиране
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате.
Можете да се регистрирате ТУК.
Можете да се регистрирате ТУК.
Можете да се регистрирате ТУК.