Жена на 39 години
16.12.1984
Пловдив
Омъжена
За мен: Я

Анелия Костадинова

Докладвай Запази в любими
Първомай - градът на нечии мечти!
На Коледа в Първомай.
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате.
Можете да се регистрирате ТУК.
Докладвай Запази в любими
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате.
Можете да се регистрирате ТУК.
Докладвай Запази в любими
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате.
Можете да се регистрирате ТУК.
Докладвай Запази в любими
Това са част от моите колежки страхотни момичета Петя Ирина И Галя.
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате.
Можете да се регистрирате ТУК.
Докладвай Запази в любими
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате.
Можете да се регистрирате ТУК.
Докладвай Запази в любими
Срещнах го в един старчески дом. Той беше на 80 години, но настояваше да закусва всяка сутрин със жена си. Когато го попитах тя защо е в старчески дом, ми отговори, че е болна от Алцхаймер. Попитах го тя дали се тревожи, ако той не дойде за закуска. " Тя вече не помни. Вече не ме познава. От пет... Виж повече
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате.
Можете да се регистрирате ТУК.
Докладвай Запази в любими
‘Перфектната вечер’
За мен това е вечерта , в която ще съм с моят любим човек в някой луксозен хотел. Ще вечеряме ще пием вино и ще се наслаждаваме на нас двамата... Виж повече
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате.
Можете да се регистрирате ТУК.
Докладвай Запази в любими
Да живеят майките! Мама ме научи да постигам невъзможното:
- Затвори си устата и си яж супата!
Мама ме научи да уважавам чуждия труд:
- Ако ще се избивате, излезте на улицата, тук съм измила.
Мама ме научи да вярвам в Бога:... Виж повече
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате.
Можете да се регистрирате ТУК.
Докладвай Запази в любими
Пълнена печена тиква

Какво се крие под оранжевото капаче и вълшебният аромат, летящ из кухнята? Мед, разбира се, но и орехи, лешници и бадеми, стафиди, накиснати в портокалов сок, за да бухнат, сушени боровинки, череши и кайсии и за разкош – захаросани портокалови корички. Подправките са задължително онези, които навяват мисълта за уют, топли празнични вечери и щастливи деца – канела, джинджифил, карамфил и щипка настъргано индийско орехче.

Тиквата трябва да се пече бавно и дълго, за да се смесят всички вкусове, да омекнат твърдите й стени, дъхът й да се разстеле из цялата къща и да събере цялото семейство около себе си в очакване на благодатен резен...... Виж повече
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате.
Можете да се регистрирате ТУК.
Докладвай Запази в любими
Хайде на лотарията отново еееее нямаме спиране
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате.
Можете да се регистрирате ТУК.