Играете ли на игри през свободното си време?
Neli Todorowa
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате.
Можете да се регистрирате ТУК.
Можете да се регистрирате ТУК.
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате.
Можете да се регистрирате ТУК.
Можете да се регистрирате ТУК.
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате.
Можете да се регистрирате ТУК.
Можете да се регистрирате ТУК.
Neli Todorowa
споделено чрез
Neli Todorowa
17:01:48 | 24-01-19
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате.
Можете да се регистрирате ТУК.
Можете да се регистрирате ТУК.
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате.
Можете да се регистрирате ТУК.
Можете да се регистрирате ТУК.
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате.
Можете да се регистрирате ТУК.
Можете да се регистрирате ТУК.
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате.
Можете да се регистрирате ТУК.
Можете да се регистрирате ТУК.
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате.
Можете да се регистрирате ТУК.
Можете да се регистрирате ТУК.
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате.
Можете да се регистрирате ТУК.
Можете да се регистрирате ТУК.
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате.
Можете да се регистрирате ТУК.
Можете да се регистрирате ТУК.
Слабото място на силния пол,е слабия пол, когато е гол
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате.
Можете да се регистрирате ТУК.
Можете да се регистрирате ТУК.
Kакво е pH
Съкращението рН идва от френското „peur Hydrogène“, което означава “за водорода”, т.е. мярка за количеството водород в течността. Забележете, говорим не за алкализиращи или киселизиращи химикали в течността, а за количеството водородни атоми. Химикалите или минералите просто влизат в реакция с водата и създават водородни атоми.
Защо това е толкова важно?
Водородът е нашето гориво. Водородът ни лекува. Водородът е най-важното хранително вещество за нас. Водородът осигурява нашата жизнена сила! рН показва количеството водород в течността, затова рН измерва жизнената сила, която можем да получим от съответната течност.
Можем да измерим рН с лакмусова хартия или с електронен рН измервател. Той ще покаже число от едно до 14, като рН 7 е неутрално (нито киселинно, нито алакално).... Виж повече
Съкращението рН идва от френското „peur Hydrogène“, което означава “за водорода”, т.е. мярка за количеството водород в течността. Забележете, говорим не за алкализиращи или киселизиращи химикали в течността, а за количеството водородни атоми. Химикалите или минералите просто влизат в реакция с водата и създават водородни атоми.
Защо това е толкова важно?
Водородът е нашето гориво. Водородът ни лекува. Водородът е най-важното хранително вещество за нас. Водородът осигурява нашата жизнена сила! рН показва количеството водород в течността, затова рН измерва жизнената сила, която можем да получим от съответната течност.
Можем да измерим рН с лакмусова хартия или с електронен рН измервател. Той ще покаже число от едно до 14, като рН 7 е неутрално (нито киселинно, нито алакално).... Виж повече
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате.
Можете да се регистрирате ТУК.
Можете да се регистрирате ТУК.
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате.
Можете да се регистрирате ТУК.
Можете да се регистрирате ТУК.
Интересно място за споделяне.
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате.
Можете да се регистрирате ТУК.
Можете да се регистрирате ТУК.
Кулинарна обработка на хранителните продукти
Целта на кулинарна обработка на продуктите е да ги направи по- лесно смилаеми и да подобри вкусовите им качества.
Зада запазим хранителната стойност на продуктите по- добре, трябва да се спазват следните основни правила:
1. Продуктите да не се оставят да киснат във вода. Да се мият винаги с течаща вода. Ако зеленчуците са много мръсни и се налага да се киснат, това небива да е повече от десетина минути, и то във възможно минимално количество вода. Колкото по- дълго и в по- голямо количество вода се киснат продуктите, толкова повече витамини, минерални вещества, захари и други хранителни съставки се извличат.
2. Продуктите се почистват и нарязват винаги непосредствено преди слагането им в тенджара или преди сервирането им, за да не стоят нарязани в контакт с въздуха. Салатите да се приготвят непосредствено преди сервиране с малко количество олио, което улеснява използването на провитамин А (каротин).... Виж повече
Целта на кулинарна обработка на продуктите е да ги направи по- лесно смилаеми и да подобри вкусовите им качества.
Зада запазим хранителната стойност на продуктите по- добре, трябва да се спазват следните основни правила:
1. Продуктите да не се оставят да киснат във вода. Да се мият винаги с течаща вода. Ако зеленчуците са много мръсни и се налага да се киснат, това небива да е повече от десетина минути, и то във възможно минимално количество вода. Колкото по- дълго и в по- голямо количество вода се киснат продуктите, толкова повече витамини, минерални вещества, захари и други хранителни съставки се извличат.
2. Продуктите се почистват и нарязват винаги непосредствено преди слагането им в тенджара или преди сервирането им, за да не стоят нарязани в контакт с въздуха. Салатите да се приготвят непосредствено преди сервиране с малко количество олио, което улеснява използването на провитамин А (каротин).... Виж повече
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате.
Можете да се регистрирате ТУК.
Можете да се регистрирате ТУК.
Кулинарна обработка на хранителните продукти
Целта на кулинарна обработка на продуктите е да ги направи по- лесно смилаеми и да подобри вкусовите им качества.
Зада запазим хранителната стойност на продуктите по- добре, трябва да се спазват следните основни правила:
1. Продуктите да не се оставят да киснат във вода. Да се мият винаги с течаща вода. Ако зеленчуците са много мръсни и се налага да се киснат, това небива да е повече от десетина минути, и то във възможно минимално количество вода. Колкото по- дълго и в по- голямо количество вода се киснат продуктите, толкова повече витамини, минерални вещества, захари и други хранителни съставки се извличат.
2. Продуктите се почистват и нарязват винаги непосредствено преди слагането им в тенджара или преди сервирането им, за да не стоят нарязани в контакт с въздуха. Салатите да се приготвят непосредствено преди сервиране с малко количество олио, което улеснява използването на провитамин А (каротин).... Виж повече
Целта на кулинарна обработка на продуктите е да ги направи по- лесно смилаеми и да подобри вкусовите им качества.
Зада запазим хранителната стойност на продуктите по- добре, трябва да се спазват следните основни правила:
1. Продуктите да не се оставят да киснат във вода. Да се мият винаги с течаща вода. Ако зеленчуците са много мръсни и се налага да се киснат, това небива да е повече от десетина минути, и то във възможно минимално количество вода. Колкото по- дълго и в по- голямо количество вода се киснат продуктите, толкова повече витамини, минерални вещества, захари и други хранителни съставки се извличат.
2. Продуктите се почистват и нарязват винаги непосредствено преди слагането им в тенджара или преди сервирането им, за да не стоят нарязани в контакт с въздуха. Салатите да се приготвят непосредствено преди сервиране с малко количество олио, което улеснява използването на провитамин А (каротин).... Виж повече
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате.
Можете да се регистрирате ТУК.
Можете да се регистрирате ТУК.
Можете да се регистрирате ТУК.