Снимки на стена

СПАГЕТИ „ ДИ ЛАЗАРИ“ -

За соса:
Сварено пилешко месо (моето е домашно – бройлер);един голям домат; средна глава лук; два моркова; 2-3 скилидки чесън; 1 ч.л. червен пипер; 1 ч.л. захар; соев сос; олио; малко от бульона на пилето; чер пипер и босилек.
Начин на приготвяне:
Задушавам в олиото накълцаните на ситно лук,чесън и моркови. Добавям свареното пилешко месо (накъсано), малко сол, червеният пипер и няколко капки соев сос. Добавих и настърганият домат , захарта и малко от пилешкият бульон.Къкри на бавен огън до готовност. Гарнирах с чер пипер и босилек.
Спагетите сварих в бульона от пилето

Аранжирате както ви харесва и консумирате веднага!
Бон Апети!!!
6 от 138 снимки
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате.
Можете да се регистрирате ТУК.