Снимки на стена

Имунен KidYZ
Супер Омега-3 с витамини Е и D
Развитие на мозъка, усвояване на калций, защита на тялото
IMMUNE KidYZ е хранителна добавка за деца, която съдържа PUFAs (полиненаситени мастни киселини) Омега-3 и витамини E и D3, които помагат за укрепване на имунитета, правилното развитие на мозъка и образуването на костен скелет.

IMMUNE KidYZ запазва ценното биологично съдържание на рибено масло и предлага нов аромат на малини за деца под формата на дъвчаща капсула.

4.5 CV
4,5 PCV
0 €

описание
композиция
Приложение
Документи
Имунен KidYZ
Омега-3 - група полиненаситени мастни киселини (PUFAs) - играят основна роля при:

формирането на нервната, имунната и хормоналната системи на детето
правилна онтогенеза на мозъка (която се развива преди 14-годишна възраст)
поддържане на функционалността на зрителния апарат
моларен раздел
при образуване на кост
при формирането на детския имунитет
при намаляване на честотата на вирусни инфекции и тежестта на възпалителните процеси.
OMEGA-3 е важен за децата да приемат за EPA (EPA eicosapentaenoic acid) и DHA (DHA-докозахексаенова киселина). DHA е от решаващо значение за развитието на мозъчните клетки, нервната система и приемът му е свързан с академично качество. EPA се свързва с намаляване на възпалителните процеси, укрепване на имунитета и регулиране на настроението. DHA и EPA намаляват тревожността и срамежливостта на детето.

Омега-3 са важни за приемане заедно с антиоксиданти, които предпазват PUFAs от окисляване и свободни радикали. Следователно, съставът на IMMUNE KidYZ включва витамин Е, който помага да се запазят всички полезни свойства на Омега-3. Освен това, консумирайки достатъчно количество витамин Е, детето ще се развие напълно, ще бъде активно и здраво.

Витамин D е отговорен за усвояването на калций и фосфор, особено необходими за деца в ранна възраст за правилното формиране на мускулния скелет по време на растеж.

Витамин D помага да се отървете от повишена нервна възбудимост, припадъци и различни разстройства. Следователно, IMMUNE KidYZ също съдържа витамин D3.

Хранителната добавка не е лекарство
4 от 6 снимки
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате.
Можете да се регистрирате ТУК.