Мъж на 94 години
21.03.1930
Пловдив
Женен
За мен: Аз съм един обикновен човек.
Докладвай Запази в любими
Скъпи дами,
Знам, че коледно-новогодишните празници предразполагат душите ни към успокоение, духовно и физическо блаженство, но нека си припомним мъдрите съвети на един от любимите ми лечители Петър Димков.http://wonderffullife.simplesite... Виж повече
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате.
Можете да се регистрирате ТУК.
Докладвай Запази в любими
На вниманието на всички дами, които се стремят към вечната младост. http://wonderffullife.simplesite.com/417532612
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате.
Можете да се регистрирате ТУК.
Докладвай Запази в любими
Най-великият тракиец.

Поклон пред светлата памет на героят и на актьора.
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате.
Можете да се регистрирате ТУК.
Докладвай Запази в любими
На вниманието на всички, които са навършили 40 и повече години и всички, които страдат от следните проблеми: високо кръвно налягане, диабет, подагра, артрит, болки в ставите, висок холестерол, язва, гастрит, бъбречни кризи, панкреатични кризи, хемороиди, запек и всички видове ракови образования. Публикувам ембарговият лист за забранени храни.

КАКВО НЕ ТРЯБВА ДА ЯМ
АКО ИСКАМ ДА ОСТАНА ЖИВ ПРЕЗ СЛЕДВАЩИТЕ 10 ГОДИНИ
... Виж повече
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате.
Можете да се регистрирате ТУК.
Докладвай Запази в любими
Виждам страхотен банер от дясно на моя монитор, когато го отворите следва дълга статия за диабета, която накрая ви приканва да похарчите 45 лв. за някаква си билка. Предлагам ви начин чрез , който да си излекувате диабета, подаграта и лошия холестерол без да си купувате каквото и да било и без да... Виж повече
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате.
Можете да се регистрирате ТУК.
Докладвай Запази в любими
ХУМУС - дяволски вкусна постна храна, ако знаех някога за нея сега щях да имам всичките си зъби в устата.
Сътворих собствена рецепта: 1/2 кг. нахут накисвате за 12 часа , кипвате първата вода и я изхвърляте, варите 15 мин. в тенджера под налягане, отделяте нахута за да изстине, с остатъка... Виж повече
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате.
Можете да се регистрирате ТУК.
Докладвай Запази в любими
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате.
Можете да се регистрирате ТУК.
Докладвай Запази в любими
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате.
Можете да се регистрирате ТУК.
Докладвай Запази в любими
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате.
Можете да се регистрирате ТУК.
Докладвай Запази в любими
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате.
Можете да се регистрирате ТУК.
Докладвай Запази в любими
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате.
Можете да се регистрирате ТУК.
Докладвай Запази в любими
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате.
Можете да се регистрирате ТУК.
Докладвай Запази в любими
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате.
Можете да се регистрирате ТУК.
Докладвай Запази в любими
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате.
Можете да се регистрирате ТУК.