Моите снимки

13 от 103 снимки
Emiliq Petrova
Здравейте, Палчета!!! Баба Еми пак е заспала като се е снимала... Лека нощ ви пожелавам и спете спокойно и хубави сънища сънувайте!!!
преди 3 месеца
Emiliq Petrova
Добро утроооо!!! А сега не съм заспала, а съм се наспала и готова за любимите ми плетки-втората ми любов!!! А до сега бях отдадена на първата си любов-книгите!!! Зачетох се, но книгата ми е интересна и не ми се оставя все още, ще почета още мъничко... Иии...започвам посленка с плетките!!! А на всички вас хубав ден и прекрасна седмица!!!
преди 3 месеца
Emiliq Petrova
Добро утро, Мариана, хубав ден и прекрасна седмица!!!
преди 3 месеца
Emiliq Petrova
Благодаря, Галя!!! Добро утро и прекрасен радостно-усмихт ден и топло и с любов да е прегърнат и да сте много обичани и щастливи!!!
преди 3 месеца
Emiliq Petrova
Добро утро от не заспалата, а ранобудната баба Еми, която е много щастлива!!! Внучката ми Весилена си дойде вчера и днес трябва да си ходи, но толкова се радвам, а Емилиян нямаше търпение кога ще пристигне да я види!!! Внукът ми Диян дойде с колата, взе Емо и отидоха на автогарата да я докарат!!! Бях толкова щастлива като влезе в спалнята и се прегърнахме и не се пускахме!!! Мъчно ми е, че е далеч от нас, но се радвам за нея, защото избра самостоятелен път да работи в София и да е добре там!!! Обичам я много, както и всичките си внуци, правнука ми и децата ми и снахите обичам, те са част от огромното ми семейство!!! И те ме обичат много, за което им Благодаря!!!
преди 3 месеца
Emiliq Petrova
Лека нощ, Неви и хубави сънища!!!
преди 3 месеца
Emiliq Petrova
Лека нощ на всички Палчета и сладки сънища сънувайте!!!
преди 3 месеца
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате.
Можете да се регистрирате ТУК.