Моите снимки

12 от 103 снимки
Emiliq Petrova
Баба Еми тук чорапи плете за приятелка!!! А в момента плета терлици за внук ми Диян, после трябва и елеченце синьо да изплета за едно бебенце, преждата ми е вече в гардероба ми и чака реда си!!! А сега ви пожелавам Лека нощ и вълшебни сънища в прегръдките на Морфей!!! Морфей е моявт пръв приятел и появи ли се не мога да му устоя и рано си заспивам и спя понякога и се будя някъде след 0.00 часа и после пак сладичко си спя!!! Лека и спокойна да еее...
преди 2 месеца
Emiliq Petrova
Добро утро, момичета и момчета!!! Добро, усмихнато и радостно да е утрото на всички!!! Денят да е прекрасен, а седмицата ви да е късметлийска, успешна и пълна с щастие, любов и сбъднати мечти!!! Бъдете здрави, обичани и благословени!!!
преди 2 месеца
Emiliq Petrova
Благодаря, Мариана и хубав следобед и весело празнуване на двата празника!!!
преди 2 месеца
Emiliq Petrova
Благодаря, Неви, хубав следобед и весело празнуване на двата празника!!!
преди 2 месеца
Emiliq Petrova
Честит Трифон Зарезан!!! Честит Свети Валентин!!! Весело празнуване на двата хубави празника!!! Обичайте и бъдете обичани, радостни и много щастливи!!!
преди 2 месеца
Emiliq Petrova
Благодаря, Мариана!!! Весело празнуване и бъди обичана и щастлива!!!
преди 2 месеца
Emiliq Petrova
Добро утрооооо!!! Като си изпия кафето и водата в халбата с лимон, започвам плетките си аз да си плета и да гледам интересни предавания или филми!!! А на всички вас пожелавам да сте здрави и правете това, което ви радва и ще сте добре!!! Аз докато плета каквото и да е, многто се радвам, радостта все едно извира от мен, идвайки от моето божествено вътрешно Аз!!!
преди 2 месеца
Emiliq Petrova
Добро утро!!! Казвала съм ви, но пак ще ви го кажа, за да го запомните!!! Първо, обичайте себе си, после и другите!!! Първо, простете на себе си, после и на другите!!! Ако не получите за деня отнякъде радост, то вие самич
преди 2 месеца
Emiliq Petrova
То, вие самички си създайте радост, с обичано лакомство, дреха, бижу, разходка, кино или нещо друго, което обичате, хоби, ако имате, а ако нямате си намерете и му се отдайте!!! Радостта е най-мощната енергия след любовта!!! Тя премахва пречки и постига желания!!! Не се чудете, а ги постигайте!!!
преди 2 месеца
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате.
Можете да се регистрирате ТУК.