Снимки на стена

Среща
14 януари 2017 г. в 09:53 ч.
Моята първа среща с Исус Христос стана много отдавна. Бях малко дете, още нищичко незнаещо в живота. Нямах и 5 годинки преди смъртта на баща ми, когато сънувах чуден сън. Селото ми село Войници, а сега е Якимово 3 се намира долу в ниското, където тече реката ни Цибрица, в която се виждат камъчетата и рибките, плуващи в нея. А нагоре като изкачиш баира, додето поглед стига, са се ширнали полята с царевица, жълто-цъфнал слънчоглед и житата радостно полюшващи се, а точно на баира са лозята ни. И така аз сънувам, че стоя в подножието на баира до един голям разклонен орех, пълен с орехи готови за бране. Аз подскачам да хвана клона и орехче да си откъсна, но не мога да стигна долните клони и изведнъж една светлина ме огря и аз погледнах натам. И видях от горе от баира с изгрева на слънцето как към мен върви един мъж с дълга, леко къдрава на вълни коса, облечен в дълга бяла дреха и с интересна тояга в ръка и ореол от светлина. Той дойде до ореха, откъсна три ореха, усмихна ми се и орехите в ръчичките ми постави. Сънят ми беше цветен и така жив, все едно наистина се срещнахме с него. Тогава не знаех нищо за Исус Христос, нито го бях виждала някъде, но сега на много места в негови образи тук и там аз го откривам, точно такъв какъвто го сънувах. Аз съм се с вярата в Исус Христос родила и мисля, че насън ми се яви, за да ми каже, че цял живот ще ми бъде опора. И наистина е така, той винаги е с мен и ми помага, даже ме е спасявал няколко пъти от смърт. Аз вярвам! Повярвай, читателю и ти!
ZoZoAzazaa

прочити: 209
Коментирай ...


ZoZoAzazaa, 14 януари 2017 г. в 12:06 ч.
Вярата, надеждата и любовта са неразделни и те са сила голяма.Ако поискаш нещо много силно и повярваш,то се сбъдва! Пожелавам ви да ви се сбъднат мечтите и да сте радостни и щастливи!

mersini, 14 януари 2017 г. в 11:56 ч.
Вярата ражда надеждата, а надеждата осмисля живота ни!

kris_kiss, 14 януари 2017 г. в 11:24 ч.
Вярата е в началото на всичко...
Поздрав.
12 от 13741 снимки
Emiliq Petrova
Точно такъв беше образът му, който сънувах, с дългата на вълни коса, с изгрева на слънцето, с дългата бяла дреха и с ореол от светлина!!! Нямаше ги котките като на снимката, а в ръката си носеше голяма и интересна тояга!!! Била съм толкова малка, а си спомням сънят, така жив и истински, все едно тази нощ съм го сънувала!!!
преди 1 месец
Emiliq Petrova
Благодаря, Неви и хубав ден!!!
преди 1 месец
Emiliq Petrova
Добро утро!!! Бъдете здрави, благословени, обичани и щастливи!!!
преди 1 месец
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате.
Можете да се регистрирате ТУК.