Снимки на стена

Моята пъстро-шарена покривка на детелинки
6 февруари 2017 г. в 22:47 ч.
Сега ще ви разкажа за моята покривка на легло. Лятото разглеждах списанията си с плетки на една игла и открих едно мотивче на детелинка, оформено като квадратче. И на майтап го заплетох и си казах, ще си изплета столовка. Но продължих, защото друга мисъл отнякъде си долетя в моята глава и ми нашепна:- я вземи си всякакви шарени прежди и си изплети покривка за легло. Речено-сторено и баба Емилия започна да плете всякакви цветни детелинки и да ги скачвам една с друга и стана дълго колкото спалнята ми, а на ширина има още да плета. Но есента започнах аз на внуците чорапи да плета и на правнука елече и на други две бебета и така до Нова година. А покривката ми за легло я бях замразила в плика в гардероба си кротко тя лежеше и чакаше мен за нея да се сетя. И сега вече пак я плета и оплетох повече от 18 детелинки, сега с последния ред ги скачвам и спалнята ми все едно е едно цвете цъфнало с различните цветове грейнали детелинки. Сега ви пиша, поглеждам ги и им се радвам от сърце и душа!
12 от 13742 снимки
Emiliq Petrova
Ето я моята пъстро-шарена от всякакви прежди, изплетени детелинки от останалата ми прежда от чорапите, елеченцата и терличките, които плета!!! Много ме радва тази шаренка покривка за легло!!!
преди 1 месец
Mariana Georgieva
Едно време бяха много на мода тези шарени одеяла на една кука спомням си ги ползваха ги за покривки на легла
преди 1 месец
Emiliq Petrova
Благодаря, Мариана!!! Това не го знаех, а и аз не се водя от модата, а от вътрешното си усещане и гласът, който ми нашепва какво да направя!!!
преди 1 месец
Emiliq Petrova
Да, Неви и на мен много си ми харесва!!! Ние, бабите сме като децата, обичаме шаренки и пъстроцветни нещица!!!
преди 1 месец
Emiliq Petrova
Добро утро и омайно-красив и радостен ден с щастие украсен!!!
преди 1 месец
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате.
Можете да се регистрирате ТУК.