Снимки на стена

Добро утро, момичета и момчета, Палбегейчета!!! Да сте живи и здрави, Палчета и много щастливи!!! Вижте колко е красиво, да си човек, но да обичаш животните и свои приятели да ги наричаш!!! Вчера гледах един филм и в него главната героиня е загубила всичко след смъртта на брат си. Съпруга и я напуснал, после се е разделила с децата си, изпаднала е в такова положение без работа и е стигнала до състояние на бездомник. Живее в запустяла празна къща с двете си кучета и преживява от събирането на празни пластмасови бутилки. Като И дадат парите, тя купува храна за кучетата си, а за себе си събира в кофите за смет остатъци. Сприятели се с една полицайка, която И помогна много и за здравето И, а накрая завърши щастливо. Помогна И да си купи къща с дворче и с кучетата си тя грееше от щастие. Много ме развълнува филма. Обичайте себе си и животните и природата и всичко!!! С една дума, обичайте живота и му се наслаждавайте и радвайте всеки миг!!! Не се отчайвайте и при трудности не се предавайте, защото знайте, че в живота няма само лошо и винаги след лошото идва хубавото!!! И сега аз ви пожелавам хубав неделен ден!!!
1484 от 13741 снимки
Emiliq Petrova
Добро утро на всичкииии!!! Котарака ни Жужи стои на шкафа и като мина покрай него, той иска да го галя и наваля глава да правим...боооц...аз съм го научила и той си знае този ритуал... Сега си пия вчерашното кафенце, силно, студено и ободряващо... Наздраве с кафе!!! Чакам още някой да напише как си пиете кафето и да сътворя последната глупост, хрумнала в шантавата ми глава...Чакааааммм. А докато чакам, отивам в банята рано, рано да си хвърля един хладен душ и да ми е хладно на снагата и на душата!!! Защото в тези жеги съм се запалила от горещини и едва успявам да ги премина, но аз съм мъжко момиче и лесно не се предавам!!! Ще преминат и ще дойдат по-хладните есенни дни, в които ще съм като риба във вода... И ще се радва моята душа и сърцето ми радостно ще тупти и радостта в септемврийските дни с много енергия ще ме зареди, която чааак до Коледа ще ме държи!!! Релаксирайте, почивайте, радвайте се и щастливи и влюбени бъдете!!! В любимия/любимата/...в слънцето, луната и звездите...в облаците и в дъжда...в усмивките на хората...в прегръдките на децата ви и любимите хора...в ЖИВОТА!!!
07:07:40 | 05-07-20
Emiliq Petrova
Благодаря, Татяна!!! Добро утро и на теб и хубав ден!!!
08:07:21 | 05-07-20
Emiliq Petrova
Добро утро, Соня!!! Аз току що се разхладих и сега ще съм добре, докато ми е мокра косата и после пак...жега...жега... и вода ще тече от мен като река... Хубав неделен ден и на теб с много радостни нещица!!! И благодаря!!!
08:07:57 | 05-07-20
Emiliq Petrova
Благодаря, Дора!!! И хубав неделен ден!!!
12:07:39 | 05-07-20
ZzZ ZzZ
Хубав ден,Еми!
12:07:44 | 05-07-20
Emiliq Petrova
Благодаря, Ник!!! И прекрасен неделен ден!!!
12:07:46 | 05-07-20
ZzZ ZzZ
Благодаря,Еми! Хубав да ти е следобеда!
12:07:50 | 05-07-20
Emiliq Petrova
Благодаря, Ник!!! Ами компютъра ми блокира, даже не искаше да се изключи и аз реших да си подремна някой час. Едва сега го пуснах и мога да ви пиша. Хубава вечер, Ник!!!
20:07:42 | 05-07-20
Emiliq Petrova
Благодаря, Галя!!! Да интересен филм, май се казваше: Неочаквано приятелство. Родната И дъщеря се срамува от нея и не я иска, има и две внучки, които гледа отдалеч и плаче за тях, а полицайката И стана като дъщеря и се погрижи за нея. Оперираха я от рак и полицайката и приятелят И бяха с нея, гледаха И кучето, което я обичаше и не я изостави, а тя с такава любов се грижеше за тях и казваше, че кучетата са нейното семейство. Накрая като я заведоха в къщата и И казаха, че е нейна и има дворче и двете тръгнаха към къщата. Тя носеше едно малко кутре, родено от едното И куче, а другото мъжкото тичаше след тях и аз се разплаках от радост, че завърши хубаво филма. Хубава вечер, Галя!!!
20:07:51 | 05-07-20
Emiliq Petrova
Благодаря, Валя и хубава вечер!!!
20:07:52 | 05-07-20
Emiliq Petrova
Благодаря, Диди и хубава вечер!!!
20:07:52 | 05-07-20
Emiliq Petrova
Благодаря, Мими и лека вечер и на теб!!!
20:07:54 | 05-07-20
Emiliq Petrova
Благодаря, Бени и прекрасна вечер ти желая!!!
21:07:16 | 05-07-20
Emiliq Petrova
Добро утро, момичета, красиви и белоснежни като кокичета!!! Добро утро, момчета, като буйни и палави кончета!!! Добро утро на всички Палчета добрички!!! Добро утро и на Администраторите на сайта, които ни тук събраха и приятно и любимо за нас е туй Pal.bg!!! Благодаря ви!!! Усмихнете се и първо на себе си в огледалото се погледнете и с Добро утро се поздравете!!! Ако имате някой талант за нещо се похвалете, на любимо хоби се отдайте, на разходка идете...или просто излезте квартала обиколете и щастливи усмивки раздавайте и добри думи изричайте... И бъдете благословени и с радост, щастие и любов заредени!!! Обичам Ви!!! Обичайте се и вие!!!
07:07:21 | 07-07-20
Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате.
Можете да се регистрирате ТУК.